Back like crack cocaine in your vein!

Sådär ja!
För tillfället i Malmö Stad.
Datum: den 31 mars.
År: 2009.

Nu efter ja säker två månaders frånvaro från CTL så har jag beslutat attt begrava stridsyxan geneomt bloggandet.
Kännde att man kanske skulle skita i det för att det finns så mycket folk man hatar, eller tycker mindre om som håller på att blogga.

En av de människor är just Blondin Bella, vet att vi nött på henne mycket tidigare men jag orkar inte med hypen kring henne längre.
Måste försöka reda ut detta...

Hon är överallt och lite till.

Sitter du på ett SJ tåg tro fan att hon är med bland de första sidorna som Årets nykomling.
Aftonbladet, Årets nykomling, se & Hör, Årets nykomling, Fredags bilagan i Aftonbladet, årets nykoling, Metro, Årets nykomling.... jag kan fortsätta i evigheter.

Det jag inte kan fortsätta med är att försöka förstå vad folk tycker är intressant med denna otroligt tråkiga och penga älskande MUF'are...

Jag satt och pratade med en polares flickvän för ett tag sedan, som mot all förväntan faktiskt läste den här bloggen.
Då frågade jag hur hon trodde att hon blivit så stor, då berättade hon typ att BB hade varit mobbad innan och att sedan när hon började blogga så skrev hon enkelt och vardagligt och personligt och det var därför många tjejer kunde relatera till det som stog i bloggen...

Då gick jag in på den här skit bloggen och det första som stod var:

Ni har väl inte missat min web-butiks erbjudande idag? Idag säljer jag hårextensions med riktigt hår i flera olika nyanser som sitter fast med klipp. Själv så köpte jag ett i blont för för att klippa kort och sätta som en lugg, smart va?

Öh, ja... bra där... känns ju som att det träffade mig...
Fortsatte lite längre ner.

Strax ska jag till Balance för att träna Strip Chair. Det är faktiskt inte så farligt som det låter och man behöver inte vara vig eller kunna pluta med munnen sexigt. Det har liksom inget med det att göra (tack och lov!) Utan det är en aerobicsdans med hjälp av en stol. Tänk er en musikvideo med Pussy Cat Dolls när dom dansar, ungefär så går det till! Men det gäller att känna sig snygg när man är där eftersom det är då man (jag i alla fall) får självförtroendet att våga “spela med” i rörelserna.

Jaha, det ska hon alltså... Undermedvetet förstår jag detta som att hon vill känna sig som pussycat dolls tjejerna som lever väldigt mycket på att vara sexiga i sina videos etc. etc. och så bläddrar jag upp lite:

Tittar på bilder av Marilyn Monroe, hon var nog en av världens vackraste kvinnor enligt mig. Det som gör mig så ledsen är hur idealen ändras. En tjej i Marilyn Monroes storlek idag skulle kallats tjock, vart är egentligen världen på väg?


Jadu, ena dagen vill Bella stå och åma sig på en stol som pussy cat dolls och andra dagen gör hon direkt raka motsatsen och börjar prata om att världens skönhets ideal är ändrade...
Det sista jag läste innan jag blev riktigt frustrerad var faktiskt detta:

Hej allihopa!

Dagen inleddes med ett besök hos Medical Skincare där jag gick på en ansiktsbehandling.... och därefter Ica på hemvägen och köpte mat. Duktigt va! ...ska strax städa lite i lägenheten. Vår städare ringde och sa att han var sjuk imorse så jag får göra jobbet själv, suck.

Börjar dagen med en mening enbart i marknadsförings syfte, gick sedan och handlade mat, oj va hon är duktig.. sen så var hon TVUNGEN att städa själv... shit hon har ett jobbigt liv.. hon kan ju nästan ta hand om sig själv...

Nä, nu ska jag dricka kaffe och leva i min dystopi över att ha besökt hennes sida så att hon fått ytterligare en läsare idag...

Tvi vale!

Tack för kaffet mina damer unt herren...
Sebastian


RSS 2.0