Bobby Womack




Jackie Brown bra film
Across 110th street sjukt fet låt


Early morning

Vart lite för sent för grillning igår så det bara öl och tv vilket inte var helt fel heller för då kan man få mycket gjort innan alla som är bakis vaknar till. När de har det blir det avesta och skata, ska bli riktigt roligt första gången jag kommer åka där med bra hjul haha.. Fan man kanske skulle dra ner på stan och stå på låset på systemet :)



Guten Morgen // Katla

Sommar känsla

Det var nog för drygt att gå hela dagen och kika ut genom fönstret på jobbet och bara fantisera om hur skönt det var ute, så när jag slutade åkte jag hem möte upp Beejay, Gyllner, WG, Arda på stan och chilla i solen, handla grill mat och gå på systemet så det blir grill ikväll i hope..

Men vi drog även och skatade och sen drog Beejay en pizza i gräset och det kändes verkligen som sommar helst sjukt skönt!





Ha en bra kväll för de ska jag // Katla

Budget shopping och fotboll..

Onsdag kan man väl säga var lite bittersweet! Mötte upp med Beejay på stan för han skulle hämta några tischor som hade vart på tryck och jag skulle kika på ett linne det var lite mer men ändå inte dyrt, myrorna äger haha!
Men seriöst hittade en anorak som var lite väl kort men ändå sjukt clean ett par helt nya Adidas gazell skor för 75 :- de är ju helt stört ju! Efter myrorna fick vi vidare till " Did you give the world some love today, babe" som är en ekoligisk butik som bara tar in märken som tänker på miljö och barn arbete och allt sånt så riktigt cleant! Så där köpte jag en zion tischa som beejay tyckte var väldigt " Emil" så tack Beejay..

Senare på kvällen kika vi på fotboll och det är allt jag tänker säga om de för jag skäms!








// Katla


forts söndag

Jag och Beejay drog ut till ett lite små blött Främby men det var bara smeta ut vattnet så gjorde solen resten ganska så snabbt.. Sen kom Ronald och WG så vi åkte med dem och skulle leta spots att fota gick väl sådär, men kika in http://smileutd.blogg.se för vad det vart av det!!














Guten Nacht // Katla




Söndag

Måste bara skriva precis vad jag känner just nu. Det är så sjuuukt skönt att vakna upp en söndag ingen bakfylla ingen ångest och bara en massa ork så nu har man redan hunnit tvätta städa lite och ska ut och skata!!

// Katla

Ny stol

Blev så jävla clean!


Observera att de står MAN U i gräset = LIGA SEGER!!!
















Katlas nya stol :)



Lördag 22 Maj


Tog en bruch slash glass med Beejay


Efter jag tränat gick jag till Nina och Vlad för att hämta lämna post såg att vlad hade gjort hissen lite finare!


Katla, Beejay och Gyllner ville inte gå ut så vi hade MODS marathon..








Efter mods så åkte vi ner för att äta kanske stans godaste kebab så parkerade vi brevid denna rikskändis :)
Godnatt // Katla


Gävle

Tänkte lägga upp en massa bilder här men faktum är att vi har startat en bild blogg, där kommer vi lägga upp så mycket vi bara kan från skate trips osv mycket skate kommer det att bli iaf!
Så kika in SmileUTD.blogg.se



// Katla

4 i romantik


Fick inslagna ljusstumpar när vi skulle och skata plus..


Du är rätt underbar du!

Män åtalas för barnvåldtäkt på tåg

Stockholm.

Två män, 53 och 54 år gamla, åtalas misstänkta för våldtäkt av en 14-årig flicka på nattåget mellan Norrland och Stockholm.

Männen är från Skellefteå och hamnade natten mot den 1 maj i samma kupé som flickan när de klev på tåget. Under resan söderut ska de enligt åtalet ha förgripit sig på henne.

– Jag bedömer chanserna som goda att få dem fällda, säger åklagare Emma Häggström till Nyhetskanalen.se.

Flickan steg av i Uppsala där hon direkt anmälde det skedda till polisen. Knappt två dygn senare kunde männen gripas på järnvägsstationen i samma stad.

Båda förnekar brott.

En av männen erkänner att han har haft sex med flickan men säger att han inte hade en aning om att hon var så ung.

 

Vafan en tjej på 14 år kan inte se 30 ut ( vilket är det yngsta män på 50 borde gå) och vad är dealen skriker tjejen NEJ!!! så vill hon inte.. Bara för ni kanske har något av en dry spell med frungorna betyder inte att det ger er rätten att krypa upp i nåns säng på ett tåg?!


Nytt projekt



Josefin fick med sig en liten idé ifrån det stora landet i väst, nu ska vi väl försöka genomföra den på till och börja med en stol. Aja ska försöka sova nu men mitt kylskåp har ravefest så vi får se hur det går..

Ciao Bella



KATLA

Spanskasvängen?


Seriöst detta är det mest onödiga och ologiska som finns i falun tror jag vem använder sig av denna sväng för cykel?

Resultat efter ett mindre José anfall


?


Grill Kubb ala Dalarna

















Vi vann kubben med hela 3-0 och måste säga att sista bilden är lånad från världens bästa blogg jagochminvänn.blogg.se

Tack för kaffet / Katla

Besök på Norrgården


Var tvungen att gå upp till josefin på jobbet för de hade rea på pussar endast 50 :-

Wayne´s coffiee





Wayne´s coffiee har öppnat i falun:)

The chair is done








Katla

Erik Karl Klingnéus

Jag och José åkte ner till nora för att gå på dop av den nyaste släkt medlemmen vid namn Erik Karl Klingnéus.. Emmy var dock den roligare av de två eftersom hon kan springa och prata medan den nya modellen bara sitter i en stol och chillar..














Tack och hej / Stolt Katla

Skata leksand sommarland :)


Före


Efter


Snake Run


Bowl


Glada!


Steffe



Tack för kaffet / Katla

Rådhus gården premiär

Rådhus gården kan ha den skönaste hänget i falun, skön musik, ute fast varm. Helt underbart iallafall med rätt sällskap..









Tack för kaffet // Katla


Rättviks Marknad












Tack för kaffet // Katla




Lisa Miskovsky

Hon är inte bara bra hon nästan vara bäst.. Nerrrå men seriöst Gabbs kom i fredags och bad om nån spec låt med Lisa sen dess var jag såld och sen när jag fick se att det stod att hon hade gästspelat med In Flames på låten Dead End vart jag kär...






Tack för kaffet / Katla

I vår lilla bubbla

Det finns en liten krets, ganska så lite och flumig, där dibbs och shoutgun har mer betydelse än all svenska / internationell lag. Så när jag får sånt här på kommentarer (hörredu! Herr forss! Jag tror du kan ha en sjal som tillhör mig. VÄLDIGT besviken. HEJ!)  det ända jag behöver säga det att jag dibbsa den först!
Men bör tillägga att det finns en tidsvrist för kvarglömda grejor men den hade gott ut, så tyvärr nu är den min.. Vet dock inte vart den är nu så nån annan kanske dibbsat den...


RSS 2.0