SPIN SHIT AND FUCK

Damn säger jag bara spinning är fan ingen lek efter en el tiki taco från american take away. Eller spinning är fan ingen lek utan pizza! Fan jag är helt död totalt helt jävla död!! Skulle bara vilja sitta vid en sjö i kvällningen nu med några kalla öl och bara njuta och filosofera på liv och allt, vette fan just nu!!


MAIL & BOX

Jaha idag har vi iaf fått lite gjort. Har suttit och felurat på ett mail jag ska skriva nu i två veckor men aldrig riktigt kommit mig för. Så idag efter en god lunch med Johan drog vi vidare mot hans kontor för rundtur och häng.. Men iaf så satte vi oss och skrev det där jävla mailet som faktiskt vart vettigt!!

Senare drog jag och Maximillian på box någon slags träning där man slår på varann och jävlar vad roligt de var! Man kan ju lungt säga att man fick ut sina aggressioner, så det ska vi på igen!!

GLÖMDE DENNA I GÅR MEN DEN ÄR FET!!


ELTON JOHN ÄR INTE BARA BÖG HAN HAR VARIT KUNG I SNART FYRA DECENNIUM


DENIM DEMON JEANS


SJUUUUK JÄVLA LEGEND


Quiksilver Tony Hawk Show - Skate show highlights
by quiksilver


TUNA Á SALVIANO

Gjorde detta mästerverk efter gymmet idag! Och jag fick tonfisk att bli gott vilket inte kan vara så lätt för det är ju riktigt riktigt äkligt... Men den som freestyle till denna rätt var Ludde Salviano Hansen.

Tack Tack..


OTIPPAT MEN TACK

Måste ju bara upplysa den manliga världen om hudvård. Det är varken bara för flickor eller farligt, det är tamme satan awesome. Jag fick nämligen en ansiktsbehandling med massage och lite allt möjligt av min kära flicka Joselito när jag fyllde år.. Gick dit lite smått nervös men damn det var då inget att vara nervös för, var bland det skönaste jag gjort. Man bara låg där och njöt medan man vart ompysslad. Sen hur nice huden vart då, som en bejbi rumpa mmmjukmjuk..
Så ni som inte testat göre!!


INGLOURIOUS BASTERDS

Kan hända att jag hade lite höga förväntningar på denna film.. För helt ärligt den var inte så bra alls, lite lustig, Brad Pitts roll var cool. Mer än så var de nog inte enligt mig, ville nog sett mer dödaochpangpang...



BUDA IN 2PAC´S HUMMER!

START BUDET LIGGER PÅ 100 000 USD
KLICKA!!!

WARHOL


MAMOPAP

Igår kom mor och far till Dalarna över dagen! Det var riktigt nice faktiskt för inte ofta jag träffar dem. Vi gick på Dala museumet och kollade på deras dalahäst utbildning de öppnade igår! Den var riktigt nice så om ni har vägarna förbi Falun och in och kika, det är gratis och riktigt awesome!

Sen måste jag bara säga att Olle bjöd på vad jag tror var min första plankstek och fyfan vad gott de var!!!


LINNEASTRID.SE

Halkade inte på denna sida igenom nån blogg men fyfan vad grym hon är då! Helt sjukt realistiska bilder...
Gå inte på hennes sida för finns mycket sjukt att kolla på!!

LEGO FÖR VUXNA


LESBISK VITVAL PÅ RULLSTOL

Så idag har jag gjort min debut på Total sanering. Vi gjorde så mycket som att flytta en förskola och ta bort klotter.. Men det sjuka är att jag tror jag kommer få träningsvärk i magen av allt skratt.. Sjuka människor, men på ett väldigt bra sätt.. Är lite avundsjuk på Joselito och Gabbs som alltid har påstått att de hade så jävla roligt på jobbet men kan lugnt bara hålla med om de nu, för är de i närheten av hur min dag vart varje dag så är det helt sjuuukt. Och så skulle man bli sjukt stark i magen :)

Oops

Förlåt mamma, det som bara hände....


TV SPEL FÖR HELA SLANTEN

Ja så är det suttit hela kvällen och lirat tv spel, käkat pizza och klunkat cola! Inte helt fel men hade vart nice med sällskap för vuxna människor gör saker tillsammans ;) Hahaha ne nu ska jag sova för imorgon ska jag försöka få nått vettigt gjort!!


DONE AND DEAD

Var ju till Anderas för att köra klar mitt bröst idag och trodde det skulle bli chill, så ska man nog itne tänka! Själva skuggningen på vingarna gick väl bra men sen när allt de vita skulle i så var det ju till att köra i det gamla och med en pytte liten nål och fyfan var nog bland det värsta jag vart med om tror jag.. Men är riktigt riktigt nöjd med resultatet så får tack och bocka för de!!

Ligger nu i sängen och mår skit av en eller fler anledningar en av de mindre är väl att jag missar riktigt fet hockey match! En annan är att jag orkade mig ut för att köpa pizza men glömde snuset INTE OK!!! Så lär väl ta mig ut igen och fixa det men fan vad det tar emot..


GÖRAKLARTGÖRONT

Imorgon ska jag få krypa ner under zebrafilten och bara må skit! Kommer bli bra dock!


ASSASSINS CREED

Efter gymmet var jag upp till GEBE som hade fixat nya Call of duty till mig men väl hemma så kom jag på att jag vill ju spela Assassins Creed 2 men då måste jag ju klara ut ettan först.. Så letade säkert en halvtimme för att hitta skivan, om inte det var drygt så hade mina save filer försvunnit från xboxet. Så har suttit helt fast vid det hela kvällen.. Men det är fan riktigt roligt spel, snyggt som fan men lite enformigt dock...


WHAT TO DO?

Nu börjar det vara trist att vara arbetslös! Ehh ska frysa in ett par jeans nu, dra till gymmet men vad fan ska man hitta på sen?

TIME FOR SOME CHANGE BUT WHAT?

Vi börjar med frukost sen får vi se. Ni kan ju kika ut igenom fönstret så käns livet just nu...

LYSSNA OCH NJUT

Anna Ternheim – Make It On My Own

STREET ARTIST MISS BUGS!


ARBETSLÖS DAG 7?

Så idag dagen med missöden som alla fruktar, ja jag fick jobba x2 så kände mig inte direkt arbetslös idag inte.. Vart uppe på Norrgården och slipat soffor donat, sen ringer de från mitt gamla jobb och frågar om jag kan hoppa in några timmar visst tänkte jag eftersom jag bara var tio minuters gång ifrån de.. Så nu ligger jag har i sängen och har bara denna snus kvar så tänkte dra igång en film och sova så kan jag orka gå och köpa snus snabbare..

KOLLA IN DETTA IFALL NI VILL HA ER ETT GOTT SKRATT ( SETT ULLARED ÄR ETT PLUS)


JOSEFIN ÄR FIN (ELLER)


TACKAR OLBY FÖR TIPSET (OTIPPAT SOM FAN)


ARBETSLÖSHET DAG #2

EEhhh ja gick upp rätt sent idag, drog en frukost på stan med Josefin vilket alltid är trevligt.. Sen drog vi hem och köttade Gossip girl, vi låg efter! Sen ringde Beejay och ville skata så vi gjorde det, det var kul! Väl hemma så vart det en mandarin och sitt dusch (samtidigt), övergick till matlagning ala pasta och bacon! Nu ska jag nog bara softa i mina mjukisar och lyssna in mig på nya Kent skivan Beejay påstår den är bra på sin blogg så vafan, tror inte jag är ok med "nya" elektro soundet men men får se känns inte Kent dock! BTW imorgon fyller jag år och ni får gärna säga grattis, ge mig presenter, kramar uppskattas alltid och ja ni vet...


WORKLESS DAY #1

Alltså det är kanske inte det roligaste att jobba men seriöst då gör man ju iaf nått.. Jaja ska väl försöka njuta några dagar av att inte ha nått jobb men seriöst börjar känna viss stress redan efter en halv dag.. Men men hinner ju göra saker som man annars inte orkar med typ tvätta, plocka i ordning  lägenheten.. Ska dra ut och springa senare och efter det är det Falk date med Joselito.. Vi ska avverka de två sista/senaste Johan Falk filmerna, dom är bra för er som inte kikat in dem.. Och läs boken om Peter Rätz innan så blir filmerna ÄNNU bättre!! (det är förövrigt en sjukt bra bok)

// Katla

JAGOCHMINVAN.BLOGG.SE AT TATE MUSEUM?


NINA SIMONE - SINNERMAN (FELIX DA HOUSECAT´S MIX)


MEST FÖR DETTA ÄR EN UNDERBAR BILD


YANKEES #1


FALUN ÄR EN SPÖK STAD

Har varit ute hos familjen med sjukt många namn och tagit det lilla lugna ikväll, kunde dock inte sova kvar eftersom jag ska upp och jobba fem imorgon. Så jag tog bussen hem här 22.30, ick till emköp och köpte bröd, gick upp på åsgatan och gick hem.. För er som känner falun är detta är liten bit och et läskiga med det hela var att jag inte möte eller så en ända levande skäl.. Jag gillar det inte!!

Ne nu ska jag somna in till det smootha albumet Beejay visa mig på spotify i Göteborg när vi skulle mysa.. Säger dock inte ad det är för nått det är bara för speciella människor som vet hur man hård myser...


BAKISMYSMEDJOHAN


RSS 2.0