Gemenskap

Nu har Katla varit här hos oss i ca två veckor.
Det har varit  Glorious!

/Max Jander

AWESOMENESSES


BLOG IN BLOG OUT WE WAS OUT AND IN...


JUST JA!!

Jag och Sebastian aka handyman 1 och handyman 2 var i stockholm och hjälpte fröken John att få lite ordning i whyred butiken och vi var otroligt duktiga...


SNYGGASTE JACKAN


BLOGIN IN THE TUB

Tänkte kan gabbs blogga från badkaret kan jag det med... Dom här bilderna togs i början av en väldigt lång, rolig lite lätt förvirrad natt som innehöll så många konstiga, underbara och broderliga händelser.. Önskar att jag hade haft ett film team som följde mig, max, william och erik..



MÅNDAG KAN INTE KOMMA SNABBARE!

Hahaha seriöst så tror skulle ja tro att jag har stoppat i mig ca 20 cheeseburgare.. Och idag vaknade jag upp i kollektivet och bara kände hur hungrig jag var lyfte på lite kuddar i soffan kollade igenom mina fickor och vips så hade jag tre nya cheeseburgare.. Är inte kivet innan lön bara för underbart hahahaha.....

Smokin´In The Boys Room


MAX aka FIRESTARTER


VATTNET HAR GÅTT...

Pajen blir pappa just precis nu....


KODER VS EMIL 2-1

Hatar alla dessa koder och skit som inte vill vara på min sida.. Tror jag har gjort något nästan underbart och fint men NAAHHEE klart som fan det inte ska funka och man få tänka om och börja om så jag ska tänka på nått annat en stund nu..


JAG LITAR INTE PÅ NÅGOT SOM BLÖDER I FEM DAGAR UTAN ATT DÖ! DET ÄR BARA INTE NATURLIGT!


GISSA KÖNET?!

GAMLA GATAN 03.43 INATT...


BARA FÖR JAG ÄLSKAR ER!!

Jag Emil har städat och diskat i Max, William och Sebastians lägenhet och det gjorde jag inte för jag var brutalt uttråkad utan för att jag älskar er så mycket..

Och bilden visar hur roligt mitt skägg växar, kommer bli otroligt snyggt tror jag..


PENNYBRIDGE CITY!

Jaha då var man i Örebro då efter vad som kändes som den längsta bilfärden i mitt liv.. Ändå happeningen var när vi var nära på krocka med tre rådjur, hur ofta ser man tre springa synkat över vägen?! Är iaf hemma för att få lite klarhet och ordning på mitt liv.. Saknade även nakenheten lite så imorgon/idag ska jag vara naken och fri i kollektivet hade jag tänk!

Tänkte sätta tusen saker på nedladdning och sen sova för imorgon är en bättre dag!


UT MED DET GAMLA IN MED DET NYA.


BLIR INTE POJKIGARE

Ikväll vart det roadtrip modell mindre med boysen.. Bollnäs var vårat mål och dit kom vi men måste tillägga att det var den tråkigaste vägen jag åkt på! Men hallen var riktigt grym och vi lämnade väl den vid elva snåret för att komma till dagen höjdpunk, hemfärden! Länge sen det var så roligt att diskutera saker och saker vart bara konstigare och konstigare! Helt ärligt hade jag gärna åkt några timmar till för det hade nog spårat rätt fint! Men men så kan de va och antar de blir fler gånger!


CITAT


IN PROGRESS..


GO NATT FUCKERS


IGOR PRESNYAKOV ÄR GALET GRYM!!


TWEED


TIGER WOODS


OBAMA


DETTA ÄR MÅLET H D NIGHT ROD!!


25 H 34 M


MAX DETTA ÄR DU OCH JAG SNART..


PUNKT!


ÄNNU EN iPHONE JAG SKULLE GILLA..


...


FASHION GUNS...


NÅGRA IDEER TILL MIN LÄGENHET!


SKATESKATESKATE!!!

Min tanke när jag började blogg lite lätt igen var att det skulle bara vara opersonligt jävla skit som kläder, prylar och oerhört snygga flickor.. Nu är det så här att jag måste bara få ut detta! ALLT jag skrev innan kan inte få mig att må så bra som skateboard! Alltså den stämningen som är då är helt obeskrivlig. Du svettas, slår dig fördärvad och mördar dig själv i största allmännhet.. Men den känslan man får av åkningen, vännerna, tricken, skricken är seriöst det bästa jag vet.. Det får en att glömma all annan skit och bara va i nuet....

Skiter i om nn läste detta behövde bara skriva de!


600 YEAR OLD BONSAI TREE


NICE!!!!


VILL GE MIN iPHONE DENNA I PRESENT


It's a who's who, what's what type of living..


RSS 2.0