F*€k Y"ü

Börjar bli rätt less på att vara sjuk! Är väl uppe i lite över två veckor nu, det verkar bara gå fram och tillbaka... Så nu är planen att ligga inne tills jag mår bra igen för tänker verkligen inte vara sjuk på midsommar! Blir svårt med tanke på måndagsklubbens premiär imorgon men kanske går att vara nykter, haha vem försöker jag lura... Tror det verkar som vi drar till Smögen över midsommar iaf kommer säkert inte bli så sjukt och jag kommer vara frisk...

http://chatroulette.com/ = AWESOME


Rökning är awesome


Joshua allen harris


nudie kub


Godnattgodnattgodnatt


Yves Saint-Laurent

"I have often said that I wish I had invented blue jeans: the most spectacular, the most practical, the most relaxed and nonchalant. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity - all I hope for in my clothes."
– Yves Saint-Laurent



DEPORTEES LIVE @ NUDIE JEANS, SKÅNEGATAN 75 IN STOCKHOLM.

Som de flesta kanske vet har jag fått en förkärlek för Nudie Jeans! Deportees har jag även en viss kärlek till när jag är rätt känslomässigt nere... Inte för jag är det nu men när de spelar på öppning av nya Nudie butiken fick jag gåshud, att de av slutar med min absoluta favoritlåt ( when they come ) gjorde ju inte saken bättre... Så ta en titt tror de flesta gillar detta!!

händer verkligen sånt här?!


Kanske dröm sommarstugan, bara om det finns repstege...


Bästa flaskan


RSS 2.0