Stora fula ordboken!

Eftersom jag blivit sjukt dålig på att blogga så har jag sagt till ig själv att har jag inget vettigt att skriva så ska jag bara bläddra på måfå och sätta fingret någonstans i sidorna av Den stora fula ordboken. En bok men en massa uttryck det mesta är ord som är kuk,fitta eller bajs typ men ändå väldigt rolig..

Och dagens ord är.....


Perra även pirra*. 1 (dial) knulla Eg sticka,peta, hastigt rör, klitta. Jfr da pirra; röra lätt vid eller runt något, och no pirre; verka eggande. Carling (2005) har pirr(a); samlag(a) och "ursprunglig romaniglosa; skt priya; njuta, älsla. Enl Rietz (1867) är pirra, pirru bohusläska dial ord som motsvaras av pirva i Hälsingland och pirka i Skåne. "-Kusa, kusa i väser de eller skriker hest. - Vill du inte kusa din stut. Kan du inte perra, har du inget i pungen din gälling." (Lundkvist 1977) "Hon skrattade. - Tack ska u ha. Jag har aldrig pirrat en oskuld förr". (Magnusson, Kärlek 14/1970) 2 perra (för sl o so) hora.

Tack och god natt  //  Katla


cp

Rob Dyrdek's Fantasy Factory - MTV Shows

Nikola Sarcevic



Katla

Bara en sån där vecka!

Denna vecka är en sån vecka då jag kommer tycka väldigt synd om mig själv. Jobbar 06.00 - 18.00 kommer hem till en grå lägenhet som jag inte kan måla om för färgaffärn stänger 18.00. Josefin jobbar på ett fik på peace & love och hänger ut där efter och inte nog med att hon ska göra det alla mina vänner också ack ack det är synd om mig!

När jag kom hem idag så satte jag mig i soffan funderade på vad jag skulle göra men kom inte på nått så gick och köptepizza och en kebab till beejay för han är sjuk och de som är sjuka måste man ta hand om!

Sitter nu i soffan igen och funderar på om jag ska gå och lägga mig för det vart lite sent igår för jag och Josefin var uppe och hälsade på några av hennes vänner.. Vilket var trevligt, vi spelade ett spel som de hade gjort som yngre som var rätt flippat. Jag fick ringa en norsk och försöka sälja ett casio keyboard, ringde Linus på linjen och försökte få med han ut på en tandemcykeltur lämnade även mobilsvar till Beejay om tandemcykeln som jag snott och stod uppe på min vind :)

Ne ska fan lägga mig i fosterställning i sängen och kolla på fantasy faktory!!!

KATLA

Lustig fundering

Har funderat en del på hur kul de skulle vara om man kunde göra film på alla sina små konstiga funderingar...
Eller hur skadad man är att man vill ut och gå bara för att få gå i sina nya skor? Det är ju mer eller mindre endast du som vet att du har nya smootha skor så är ju nästan som om de är ute och går med dig haha..

Skum måndag har det arit iallafall, började jobba sex hade ap mycket att göra så vips så var det lunch och efter det så vips så var klockan två och bara en halv timme kvar. Skönt när de är så mycket att göra att man inte tittar på klockan..
Är sjukt peppad när jag slutar för solen skinner och de är varm kommer och plockar lite kläder för ska tvätta kommer ner i tvättstuan nån har snott min tid jävla tvätt tjuvar! plockar lite till och BAM känns som ett jumbo jet kör in i väggen på huset, det har börjat oska och blixtra så lägger mig under täcket i soffan och kollar donnie darko så sjukt skönt!!

Men sen när man vaknar svettig och äklig och bara vill duscha så är jag dum nog och går till gymmet, lagom roligt!!

Jaja imorgon ska jag antingen köpa färg och börja måla om i lägenheten eller köpta mina apple prylar det blev inte apple tv iaf med det som Ronald Weasly sa och eftersom min tv står väldigt nära soffan Freddy :)

Men men känns som det vore väldigt nice att få lite vit på väggarna också så beslutsångest igen!

Tack och hej / Katla



Sköna soffa med tråkiga vägg ack ack!

LENKA

Bara för vi älskar henne...



// Katla

Cirera

Got travellers checks and a picture of mom
in cases I get lost and never found
lust filled words in my diary
I rule this world - this trippin is for me

Besluts ångest...

Alltså har gått och funderat på hur jag ska koppla in datorn till tv men så man fortfarande kan sitta i soffan och göra det men ska göra.. så alternativen är antingen en Apple TV som går lös på minst 2.795:- eller så köpper jag en kabel och trådlöst mus och tagnentbord 695+749+249= 1693.. Men pris mässigt är det ju rätt självklart och då kan man ju använda datorn precis som vanligt och Apple tv är ju mer en hårddisk/router och säkert massa annat bra men vettefan alltså så ge mig tips.. Nån som använt Apple tv?







Tack på förhand // Katla

BOMIN



För snygga bara!!

BOMIN



För snygga bara!!

BAM

Sjuk dag, somnade tidigt igår eftersom jag var lagom trött men vaknade vid 5 kunde inte somna om så låg i sängen ett jävla tag men sen beslutade jag mig för att kliva upp slängde in två maskiner tvätt gick till gymmet gick hem tvättade lite till.. Det måste ju vara av den anledningen att jag var duktig som gjorde att seg cali inte var sega och mitt packet med lite stuff kom.. UNDERBART!!


Sen kom de lite andra smootha saker också..
Just nu är det entourage marathon som gäller!!
Tack för kaffet // Katla

Johnny Drama kungen av one lines



Röyksopp



Remind Me from Röyksopp on Vimeo.


Battle at the dance hall

Hahaha gårdagen vart inte riktigt som vi tänkt oss men rät mysig ändå.. Satte oss i bilen lite små trötta och slitna åkte till borlänge för att skata efter några nästan krockar och annat så möts vi med skylten att hallen har stängt söndagar från och med samma dag.. Rätt ocleant med tanke på vädret så vi fick tänka till lite vart men kunde skata under tak, eftersom alla parkerings hus är övervakade och man blir utskickad fort så slutade det med att vi åkte ut til lilltorpet och körde på dansbanan :)









// Katla


Bon Iver

kikar man på hela denna video så kan man inte annat än vilja bli musikalisk för det är så mycket känsla i den här videon att man får gåshud!!  VULGÄÄÄÄÄÄÄÄRR!!!!



hahahahahaha bara för att det är kul...





Bara för att det är så sjukt..

Gå inte långt i ösregn utan stövlar!!







Helt sjukt ropar jag borta från divanen!!
Katla

Tack

Seriös med allt som hänt nu är det helt sjukt att mina vänne rkan göra så att jag får en helt kanonkväll, gjorde mycket att hjalle var i stan man kan inte va ledsen med honom omkring så tack så mycket! Sen Beejay detta är nått att minnas för långt fram..
och för er som inte har en aning om vad fan jag pratar om så kan ni hålla till godo med lite av vår förfest hittade de cleanaste grejorna av Lykke Li och hon är nu min största idol för hon är ball på riktigt!!












Katla!!

Tack För Kaffet...




Katla

RSS 2.0