Ny Gadd

Drog till Andreas på Temple of art idag och gjorde ett zigenar huvud!! Inte så smart när man är förkyld så mår verkligen som jag förtjäner nu!!

Zigenare!

GUNS!!


Trötta människor.com

 


Lördag del 2

Här blir det nog mest bilder för vet inte så mycket.. Drog upp till Max efter fotbollen fick sprit och vin i mina händer.. Vidare till Satin och där börjar de bli dimmigt riktigt dimmigt.. Ett tips drick inte southern comfort, finns folk som död av de.. kända människor!


Vem kan det vara titta noga så det inte blir några missförstånd :)


At the crib


Glad!


Southern Comfort!


Max och jag var tydligen nakna inne på toaletten så alla människor som var där inne ville lämna det?!
Nytt partytrick också vid namn: Kuk i ficken..


Lördag del ett

Vaknar upp av att jag mår "jätte" bra hemma hos jonatan. Går hem till Max som mår precis lika bra mn det roliga var att han skulle jobba och jag skulle ta bussen hem till en stor dubbelsäng! Somnade så fort jag la mig ner och sov bort allt vad systembolag och mat heter.. Tar cykeln in till stan ca 18:40 eftersom det öste ner regn, möter upp Jonatan och David med lite sport nördar på olearys får en återställare! Tar en pizza på milan och sen mer fotboll hemma hos Jonatan..


Grattis Jenni 26?


..

Too many secrets, too many nights,
I should have called, where have I been all night?
I gave up sleep just to find your name,
you stayed home, I should have done the same.

Balmain Homme

Kikade på Balmains senaste och vad jag fattade de som första herr kollektion och ja om ni inte ser de på bilderna så är den FET!!


NIKE - BLAZYER

Såg att dessa helt underbara kiks skulle komma i slutet av månaden så blir väl att håll utkik för de är ett måste på mina fötter!



NIKE - BLAZYER HIGH PREMIUM - SELVAGE DENIM

urk

Mår fortfarande som jag förtjänar skulle man väl kunna säga. Missade alla tågen igår eftersom det var så mysigt och skönt hemma hos Max. Så sitter nu på tåget sjuk, fortfarande bakfull och ja mitt liv känns jävligt bra just nu!
Ska väl dra en update på en helt awesome helg men måste hitta kabeln till mobilen så blir när ja kommer hem!

Ska tatuera mig om några timmar också awesomeness..


Fussball

Nu blir det olearys för fotboll.....

MAN U MAN U MAN U MAN U

Night Out

Finns ett par riktigt fina minnesluckor från igår men tror jag har koll på de mesta.. Sjukt kul var det iaf..  Drog hem till max vid åtta snåret efter att ha fått lite sömn.. De hade sjukt fet lägenhet med en DIVAN!( Katla gillar) Det är väl egentligen här allt börjar bli suddigt så lägger upp de bilder jag har ist..


Max med mindre hela Jalingar..

Här existerar inte kläder..



Hittade ju rätt snabbt min rätta plats på divanen..






Senare på efterfest strömmar de inte 5 nakna män i lägenheten!! Underbart! Sån åt ja på max..hamburgare alltså..

?

Hahah tror Örebro visste att Katla skulle komma till stan..


Mounchbuckfuc*ers!

Jasså...
Emil och jag talade om en grej för ett tag sedan..
Det brukar vi göra, men den här grejen var så sann att man inte vet vart man ska ta vägen när man kommer fram till att det faktiskt ALLTID är sant!

Men ni primitiva cp'n kommer aldrig att få reda på vad det är för något.

Det får ni lista ut själva.

Men jag (vi) hoppas aldrig att ni behöver bli utsatta för det.

Dock är det som en Triss lott, plötsligt händer det!

Adeos!


Pep Låt #1 just nu

Under morgon dagen kommer denna låt pumpa i mina lurar konstant för man vill bara hoppa,dansa skricka, sjunga med.. Blir så sjukt pep av den!!

The Kooks - Matchbox


New shirts and shoes





Naive

Seriöst varför ska man få ont i halsen just idag för? Det löser sig får man hoppas. Örebro imorgon tidigt som fan åker en timme efter jag slutar jobbet.. Så eftersom det har blivit svårt att få tvätt tid här i huset så åkte jag över till Gabbs hjälper mig emd den saken, Tack!! Ska dit snart igen för att äta middag, stoppade just in potatisgratängen i ugnen lär rusa till ica och köpa ost brb!!!

Max hade byxorn btw skadat bra!!


Röyksopp

Gick och lyssna på Röyjsopp på jobbet igår. Kom på att alla deras skivor är bra, inte en dålig! Så lyssna det på What else is there ? (Trentemöller Remix ) och kom på Moan av Trente som är fan en av de bästa låtar som finns och som jag helt glömt bort!!






bilder från förjobb/förfest









Skate Is Life

Skate är fan det bästa jag vet just nu går över allt annat.. Även om det regnar mår man som en kung.. Alltid i sällskap av skönt folk.. Fan även en regnig dag som igår mådde man sjukt bra!! För efter regn kommer solsken!!





!!!!!!%%%!!!!!!!?!!&&!!!!%!!?

Vill bara skriva så mycket skit just nu men skippar de..

- Fika med Gabbs idag och vi kom nog på att vi ska nog inte vara kvar i Falun för vad finns det att hämta..
- Hann med en förfest också dock förfest innan jobbet för mig..
- OCLEANT!!
- Det finns mycket falska människor..
- Hatar dem!!
- Dö!! (lite strakt kanske)





Men de finns ett ljus i tunneln Herr Max Janders Kollektiv i helgen!! Och hoppas att han har ett par svarta Dictator byxor i butiken åt mig då är det istället total lycka!!

Lady Gaga vill ha sås från hela Take that

Hahaha de som läser aftonbladet kan inte ha missat artikeln om att Lady Gaga vill ligga med alla i take that, samtidigt..
Ja det är ju lite roligt i sig men det roligaste är faktiskt att den som skrivit artikeln heter Karolina Strömbäck Horney.. Seriöst kan man ha ett sånt namn som Horney om man jobbar på aftonbladet? Kanske man kan men behöver väl inte skriva ut det?

Måste bara lägga ut denna bild!!


Be carefull its not a toy! BAM....

Shit, älskar frukost! Åkte till hemköp så fort de öppnade idag och köpte frukost. Lagom tills jag kom hem var nya Entourage nere och vad kan vara bättre än jumbo frukost och Johnny Drama?!
Aja ska väl sova nu så jag kan dra till JC och köpa den skjorta jag och Gabby gömde i söndags haha..
Har dock lite beslutsångest om jag ska köpa även dessa skor tycker de är så fulsnygga och de är halva priset på dem.
Sen finns de bara i min storlek kvar.
 What you say? Seriöst hjälp mig bestämma?!



We are golden

Tänkte vika tvätt och gå till gymmet men det blev inte riktigt så...

Lägenheten vart en studio..

Curly dawg posar eller nått..

Sen vart det skate på Främby...

Svett Oppe...


Harry´s bartömning?

I lördags satt jag själv hemma drack lite vin käka ost, kolla film, tvättade lite! Man kan väl säga jag hade lite skön me time.. Hoppar in i duschen och de luktar verkligen bränt, från vetilationen och inte mig.. Så skickar ett sms till Sandra liten som bor under mig och frågar om hon poppat popkcorn och så var de ju..Visade sig även att hon, Frida och Theresia satt och förfesta så efter för mycket tjejsnack och övertalning så följde jag med dem till Harrys..
Kvällen var lite bittersweet men ska man bara tänka på de bra sakerna så var det faktiskt riktigt roligt! Alla homies var där och det köttades på dansgolvet, Gabbs var också riktigt på g och fick upp mig och dansa på scenen. Haha trodde aldrig i hea mitt liv att de skulle hända men vafan sista gången man var på Harry´s så fick ju bjuda till..

Kvällen slutade runt 04.29 att jag står på stora torget med c2 och pratar om vad fan man egentligen gör kvar i sverige.. BRA FRÅGA!?!


Beejay on the floor



Gabbs visar vad hon kan...

Hahaha...

13h 0 snus = obra!

Tänkte sätta mig ta en update om helgen men jag kan inte..
Huvudet är konstigt! Vart utan snus i jajou måste nästan bli 13 timmar, inget jag är van vid.. Dock sjukt gott just nu haha.
Får lägga ut bilder och någon slags text senare idag när jag vaknar och mår bra igen för helgen var bra sjukt rolig lite mongo jobbigt i det roliga men en bra helg allt som allt...

Måste lägga upp en bild så detta ser seriöst ut! Idag får det bli den underbara....







Scarlett Johansson = bra!

Måste bara sägas

Måste bara sägas att Kate Moss kan vara sjukt snygg när hon lägger de sidan till, vilket är rätt ofta!



Ledig dag kul?

Slutade vid fyra i morse, kom hem och satt och nörda ett tag så somnade väl vid 5 - 6..
Inatt fick jag ändå sova som jag ville utan att nån ringde och störde, skönt som fan.. Resten av dagen blir lagom kul, disk, tvätt och städning!! Men för er som har mer än en femtiolapp kan ju gå på bartömingen på Harrys i Falun verkar kunna bli roligt..

Kid Cudi

KID CUDI - MAKE HER SAY from tr3nt3trois on Vimeo.


A little boys dream

Jag har alltid drömt om att ta skeppar examen och segla de stora haven! Tror jag ska sätta mig ner och kika lite på hur man skulle kunna göra de möjligt. För om jag skulle lyckas med en sån sak så skulle jag bli rik och köpa denna från wally! Dessa båtar är så feta på alla sätt man kan tänka sig.. Just under segling så finns det inte ett skit på deck men vill du så komemr de upp stolar bord och dylikt från golvet, sjuuuukt cleant!





Lagom stor?

Dom gör inte så tråkiga motorbåtar också..

Kan nästa se mig sittar här med ett glas rött lite ostar och bara njuta..

work work work

Känns bara som livet leker somnade kanske sex imorse vaknar upp av bossen ringer 5 gånger i rad trycker bort honom 5 gånger i rad tills jag får dåligt samvete och ringer upp.. Det samtalet slutade som alla andra, jag orkar inte säga nej så jag börjar klockan åtta ikväll tills allt är klart KUL...

Nu blir det skate med Jointe och Steffe...

Trött

Slutade jobba klockan tolv cyklade direkt hem för att börja jobba på nytt nu är klockan 05.33 och mitt huvud snurrar, kan vara vinet eller att jag är uber trött.. Men en sak är säker de är sjukt kul när de går som man vill...

Hittade även ett par nya nikes eller vet inte ens om de kommer ut men om de gör de så är dom ett MÅSTE!
Perfekta för en grå och hemsk höst!!





JAY-Z " Run This Town"


Love the Office

Detta är kanske ett skämt som bara jag och herr rosengren tycker är kul eftersom vi ofta talar om våra guns, kan ju säga att jag låg dubbelvikt när denna line kom upp i ett avsnitt av the office...


Don´t Panic

Dont panic but i might be off..



BRANDON JAN BLOMMAERT







Junk sculptures by Brandon Jan Blommaert from Canada.

Lite nytt utseende..

Det är inte bara jag som fått en upgrade idag även bloggen fick sig ett lyft så tycker detta måste avslutas med en sjukt bra låt som i mitt sinneslag tog lite hårdare när The Fray gjorde den, iaf bra låt och sjukt clean video iaf..




MARK LAGREANGE: POLARIODS





What to do

Sitter lite i valet och kvalet om jag ska sätta mig nån timme och pilla emd en hemsida eller sova så jag hinner skata och dra en sväng till gymet innan jobbet imorgon.. Fuck kanska ska ta en hel natt imorgon med en flaska vin får man nog mer gjort. Felet är dock de att jag fick massa idéer på jobbet idag och vill se om de funkar, då tillkommer dock att jag har en del att göra innan jag kan testa dessa idéer... som sagt...
What to do?!?




ZZzzz

Även att vi dunkar Turbonegro, Maiden, Kiss och Metallica går klockan ändå så sjukt sakta. Senaste timmen är seriöst vart 8 timamr lång...


Är dock väldigt glad för ett samtal idag, TACK!!!


Skum frilla

Alltså vill egentligen inte lägga ut denna bild men när jag tog av mig mössan idag så kan jag ha haft den roligaste frisyren på länge!!



Pennybridge 1.2

Visst är det drygt när man skriver ett inlägg och det försvinner?! Jag orkar inte skriva allt igen så säger bara det var väldigt roligt att vara hemma i Örebro festa med Ludde, Jona, David och Liten Lisa.. Pitschers var nice, Satin var grymt mycket cleanare i sina nya lokaler och jag vart konstigt nog lite hem kär...



David på Satin



Jonatan i sitt bäste mood för kvällen :)



Lisa vill inte vara med på bild inte..

Sleepless again.

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your eyes and your smile, they comfort me and makes me strong!

GodNattStämning

Scott McKenzie - San Francisco



Doves


Oopps

Hoppade in och jobbade igår en sväng så kom hem vid kanske sju käkade nån macka och la mig för att vila, Vaknade nio idag och undrade lite vad fan som hänt.. Sjukt att de kan bli sådär men antar jag hade en hel del sömn att ta igen..
Nu blir det gymmet!

STCC och Carrera CUP

Åkte med mamma och pappa till Gelleråsen för att kolla på massa snabba saker eftersom företaget pappa jobbar för är sponsor till både tävlingen och några av förarna bland annat Prinsen ( gick en meter ifrån honom).
Måste tyvärr säga att motorsport upplevs mycket bättre på tv, svårt att se alla små fighter och hade vart skönt med lite repriser och närbilder..
Ja vad ska man säga fick även denna helg ligga i gräset och sova vakna med jämna mellanrum till ljudet av högljuda motorer:)



C30 Fick lite överstyrning på uppvärmingen men gick sen på eftermiddagen och vann..

Man kanske bara skulle ta och inte bry sig så jävla mycket....

Drar till jobbet ist för de ända som tar slut där är plast, lim och papper hahaha....

Helt såld på denna låt tack Beejay


Justice - Stress

Det är väl bra namn på hur min dag har varit idag. Kommer till jobbet som ett lik eftersom jag åter igen inte kunde somna, men inatt var det Notorious B.I.Gs fel började kolla på filmen om honom och som jag kunde sluta?! Men på jobbet iaf så varkade det bli en soft tag men Shit vad fel jag hade fick stressa in i det sista och han inte klart ändå..
Sen var det bara att stressa hem duscha, packa och tror ni inte ryggsäken gick sönder just när jag skulle dra igen den, så var et bara att springa till tåget han precis.. Sitter på det nu och vill se filmen men det minneskortet sitter i tvn sån sjuuuk dålig rutin!!!






Snyggast i Hollywood

Kan inte vara någon annan än (trumvirvel). . . .


Naturens Hus, Pennybridge, 28 aug!

Johan Gustavsson bjuder till fest på Naturens Hus den 28e aug och kommer vli off the hook.

På utomhusdansgolvet har vi äran att presentera MAGNUS CARLSSON (Weeping Willows / Bangers 'n' Mash)

Magnus Carlsson behöver ingen närmare presentation. Eller så är det just det han gör - förutom sin fantastiska röst och karriär i Weeping Willows har han sedan länge drivit omåttligt framgångsrika klubben Bangers 'n' Mash i Stockholm. Framgångsreceptet: Northern soul och indiepop. Omöjligt att stå still till, omöjligt att inte bli glad av. Magnus kommer att dja ute på verandan, vid sämre väder flyttar vi in dansgolvet.

Upplägget för inomhusdansgolvet presenteras inom kort. Fokus kommer där att ligga på elektronisk dansmusik, electro/house/techno.

Det är endast förköp som gäller till den här festen, att betala på plats kommer inte vara möjligt. Förköp finns på RadioDays och entertainment! och kostar 100 kronor.



Rätt cleant ställe att ha en fest på inte sant!!

Säger bara NIXON

Alltså jag är så torsk på dessa keramik klockor, ligger lite över vad jag har råd med men jag ska bara en iaf en av dem finns fan ingen klocka som är snyggare!!!



Bussen mot stan

Jag åker ju då buss till och från jobbet och tycker faktiskt att det är riktigt intressant i mellan åt.. Det är så skönt att bara sitta och lyssna till andra människors samtal och problem, skulle ibland bara vilja sätta mig ner vid dem och köra någon slags dr. Phil by bus.. Man får höra allt från små flickors vardagliga problem om pojkar kan ge ett exempel. En tjej tyckte de skulle vara så jobbigt att åka ifrån sin pojkvän i två eller om de var tre veckor för hennes familj skulle till gotland. Tror ni inte hon sitter och har funderingar på att göra slut med honom. VAFAN?! Då kommer du inte få träffa honom alls...

Sen en annan kväll när jag skulle jobba natt satt de ett äldre par och hade en rätt hög konversation med två flickor som påstod sig vara 20 sen helt plötsligt var dom sjutton. Det roliga är att de går på bussen varje dag vid ett högstadie nästan varje gång och ser ut att kanske vara tretton max verkligen max fjortton..

Sen folk som bråkar i telefon, bråkar på bussen, snackar skit, sover roligt och massa saker.. Sjukt egentligen att man har sån koll men seriöst vad ska man göra det blr ju vad man gör de till..

Men idag så fick jag helt ny syn på en människa, ni vet sånna små fjortis brudar man ser hänger på stan jämt som man ser fulla på helgerna och man helt enkelt bara tycker illa om för de är så trashiga..
En av staden "kändaste" fjortis satt på bussen med sin mamma idag.. Först tänkte jag hur kan det gå så fel för mamman verkade helt ok, de satt och små pratade lite.. Lite senare fick hon ett samtal från en kille som de verkade och bara började skricka och härja och man märkte att hon antagligen för hoppas inte hon var påverkad av annan och hennes dotter skämdes så sjukt mycket.. Det man fattade av mammas samtal var att polisen hade vart hemma hos dem och frågat ut om hennes pojkvän som tydligen hade gjort nått riktigt illa som de verkade, lill tjejen bara satt och viskade till sin mor att " lugna dig lugna dig, folk tittar".. Alltså jag tyckte så jävla synd om henne att jag mådde dåligt.. Vem fan får inte problem om man växer upp så?!

Så tack mamma och pappa för ni inte är totala idoter :)

Hans fick lite övning..

Efter jobbet igår så drog jag Chrille och Beejay en sväng på stan för att sedan sluta på waynes för en väl behövlig fika.. Efter det gick jag hem till Hans som har börjat tatuera eller håller på att lära.. Han hade målat upp ett ankare som hanville köra så han fick göra det på min vad.. Måste ge han creed för de var hans 6 tattoo ever så vi kan väl säga att jag inte hade så höga förväntningar men tycker det vart cleant ändå... Vart sjukt old school och riktigt pirate:)

Curry som offentlig person

Blayzers is the shit..

Haz fixar och donar, observera tavlan på väggen!!



Ska lägga ut bild på det när de har läkt ser lite haggard ut nu men det är de roliga med de iofs..
Nya nikes också..


BAM

Sliten som få efter en TUNG helg jobbade jag måndag för att sedan dra hem och sova ca 20 min slänga i mig en macka.. Gick sedan för att gadda mig på temple of art av Björn som hade fixat till min skiss som jag inte sett tidigare så det var sjukt roligt.. Vi satte och ner och började köra 6 timmar senare fick jag säga ifrån när frossan började komma.. Men shit vi han med en hel del ändå och Björn är fan helt kung lägger ut denna bild men seriöst det är tusen gång snyggare in real life!!!



Tack och God Natt // Katla

Söndag

Ja som sagt blev det bara ca 2,5 timmar sömn denna natt trötta och bakis som få cyklar vi upp till fältet för att halvt döda sitta och vinka in bilar innan allvaret började.. Men denna dag var nog den bästa dagen att vara p vakt för gubbarna var lika bakis dem och skämtade och underhöll i största allmännhet så bakfyllan släppte i samma takt som vi parkerade bilar..
Lagom till vi fick gå ifrån jobbet så hittade jag och Beejay en slänt längs med flygbanan där vi la oss i "gräset" och bara njöt av de underbara uppvisningarna sov lite mellan varven vaknade av ett de blåser förbi plan upp och ner tre meter över marken somnar igen vaknar av F-16 som gör att man tror jordens undergång är på g... Men med allt detta så kan man väl säga att man sov rätt gott på tåget hem och MÅSTE verkligen tacka Johan för han tog med mig och HELA familjen Lindström..
Trodde inte mycket om en flygfest men SHIT åk dit nästa gång den är vilket tyvärr är om tre är!!


Johan sover / repar Swedish tanning team


Plan


Vi fick vänta på tåg i borlänge till falun...
Visste nån att de är billigare att åka tåg än buss därifrån helt sjukt ju...

Den STORSLAGNA ciderkuppen

Ja tro om vi blev besvikna när baren slutade servera vid ett.. Vad fan skulle vi göra? Då kläcker Sebban ur sig att han har sett en lucka i serveringens säkerhet. Så vi klämmer oss mellan ett stängsel och tältet för att sedan tysta som möss smyga oss runt trailern som baren var i, väl på baksidan står det flack på flack med CIDER så vi rycker åt oss fyra var och smyger sjukt nöjd, fnittrande som små flickor, helt omärkta tillbaka..

Det bästa med de hela att de där fyra var försvann lite väl snabbt så när vi var på g hem så var allt slut.. Men eftersom jag tydligen hade tänkt till och slängt över det resterande av plattan över stängslet så hade Johan kommit på den briljanta saken att han går och hämtar de helt enkelt..


Fickorna var fulla och vi med för den delen:)

Tur att inte sebban ser ut som en bandit iaf haha..

Lördag del 2

Senare på kvällen cyklade vi ut för att vända hemma hos Kalle efter en tipspromenad som jag och beejay krossade så hårt med alla rätt att de trodde vi fuskade och underkände oss..
Tog sällskap med massa av Beejays deejay vänner upp mot flygfältet och den stora festen, vägen dit innehöll dock några guldkorn som chickenrace med ofrivillig människa, kli på rygg i fart och sen kanske det roligaste vi hoppade upp på en hökärra som kom körande upp mot fältet..



Vissa mådde bättre än andra men repade sig sjukt snabbt faktiskt.

Kli på rygg i fart

Väl inne så spelade tydligen P- Floyd vilket jag och Johan missade totalt eftersom vi vart förälskade i dans/cover bandet Face 84, där stod vi dansade, buggade tom och när tjejerna inte spelade så drog vi iväg och åkte karusseller med Sebban och blev verkligen hatade av de som hade hand om dem för vi hade lite material som tillkommit av en viss CIDERKUP som jag skriver ett eget inlägg för senare för den var så maxad :) Johan och Sebban kastade även bollar på burkar som man gör på tivoli och allt var bara för sjukt bra.. Sen kollade vi lite mer på Face 84 och vart lite mer betuttade..
slutade med att vi efter stängning hängde ut med massa folk till fem snåret någon gång när vi kände att myggen hade fått sitt och vi kanske borde sova lite eftersom vi skulle upp och jobba om 2,5 timmar..

Lördag del 1

Vi vaknar äter frukost lite snabbt för att bege oss till fältet för att vara parkernigs vakter, johan far hade ansvar för att de ca 20 000 per som kom skulle ha någonstans att ställa sina bilar så där stod jag och johan och vinkade in bilar som vi inte hade gjort något annat.. Smart klädda som vi var vart vi mer eller mindre uppätna av mygg och knott men vad gör man inte för att få tillträdde till en hel flygfest?

Johan skötte sitt job exemplariskt..

Många goda skratt blev de och många trevliga och några griniga människor stötte man på..
Ni kan ju gissa vad detta är?!

Till ca klockan ett fick vi sluta och gå och kika på allt de sjuka som deejays flygfest har ett erbjuda från de lite små tråkiga men snygga retro planen till stora jetplan som får en att känna sig jävligt lite och dels väcker lite pojkdrömmar om att bli pilot till sjuka människor som snurrar likt en virvel ner från himmel för att sedan bara BAM plana ut. Det sjukaste var nog dock Breiltling Jet Team som kör 7 jatplan i formationer som ligger ca 3 meter mellan planen helt stört. En manöver de gjorde som kallades PAC MAN var att två plan kom från vänster och fem från höger sedan åker de verkligen rakt mot varann och just när man tror de ska smälla så slukar de fem planen upp de två som i en mun sjukt cooooolt.
Efter en helt otrolig dag åker vi hem duschar får även idag en måltid baserad på älgkött som är guddomlig god och i samma goda sällskap även idag...

Fredag

Möter upp Beejay utanför gallerian och vi sätter oss de 1,4h det tar till D-J.. Väl framme möts vi av en mindre family and freinds gathering det ligger älgkött på grillen och ölen är kalla och alla är verkligen hur trevliga som helst. En salig blandning på människor eller snarare dialekter det fanns Gotlänska, Dalajärna mål, Värmlänska, Närkinska, och Falu mål vilket var väldigt roligt att bara lyssna till.. Efter den godaste middagen på länge så åker jag och Johan tillsammans med hans syster och hennes cleana pojkvän Sebban upp till flygfältet där festen ska hållas för att kolla in läget och ta några öl.. Det var inet så mycket folk denna kväll så vi tog cyklarna på en terrängtur och natt naken badade under en stjärnklar himmel.. Sen cyklade vi hem på våra race cyklar för at krypa ner i varma sängen i väntan på morgondagen..


raggar bilar hör dalarna till så är det bara.

Johan och Kalle i öltältet..

Katla



Flygfest i Dala-Järn

När allt kändes jävligt mörkt och piss så kom Beejay på den briljanda idén att jag skulle följa med honom hem till hans kära Dala - Järn.. Åkte med helt utan förväntningar ville bara komma iväg men vilken helg det vart sen då blir nog ett par inlägg för man måste nästan ta denna helg lite play by play...

Im off


Tiger Lou

Gick inte så bra att sova så kom in på massa annat gammalt och Tiger lou
som är min vän johan barndoms kompis kan vara en av Sveriges bästa artister.
Så har ni inte lyssnat på han innan så gör de!!





Time to sleep

Fan så sjukt drygt att försöka sova när man jobbar natt, är helt uppe i varv
speciellt som idag när jag cyklade hem också..
Satte i mig frukost och lyssnade på gamla godingar, lägger upp en riktig gammal en som
uppesittar gänget hittade under gymnasie tiden sjukt bra iaf..
Daniel Cirera.








Summertime is good

Idag har varit en bra dag mot verkligen alla förväntningar.. Hann med gymmet dirket efter fruksot sen bara hem och kasta om kläder och ut till Främby för skate.. Efter jag och Beejay kommit fram till att vi inte kunde åka skat board idag så var de bara hem igen ( pitstop på holmen för glass) duscha och sen drog vi köpte några öl och stack ut till kälgårn för alltmännt skönt häng tills solen inte längre sken. Vi fick även lyssna till riktigt nice akustisk musik från Isak med vänner... Över cleant nu är det bara ett jobbpass och sen bär de av.. 











I gotta testify, come up in the spot looking extra fly
For the day I die, I'mma touch the sky
Baby, I'm going see an airplane,
And I don't know if I'll be back again.....

.


Foto från Tina Dahlström

Var nyss nere och tog en bok som handla de om lite olika fenomen, Möte med det okända heter den.. Kikade lite snabbt i den och fick se en gammal bild som ska förställa tre personer ute på trappen av en liten stuga men om man kikar nere i hörnet på fönstret så är det en liten gubbe. Och det som är kusligt är att de som är med på bilden svär på att de bara var tre personer där vid stugan den dagen...



Kika även länken om ni nu vill förstora upp den...
http://www.paranormal.nu/knektbraten.jpg

Även detta tycker jag är lagom trevligt kommer också från boken men läste inget om de men att ett ansikte som likar antingen ett djävuls huvet eller in flames jester logo. Kollar man även på detta youtube klipp så ser man även en hel figur av djävulen men visst det kan ju bara en tillfällighet och ett rökmoln kan verkligen formas hur som men ändå lite läskigt..





Katla

01.41

Shit vad denna natt känns lång just nu, borde ha sovit lite innan jobbet...

.


.




RSS 2.0