Año Nuevo.

Ja då var dagen här.
Som de flesta planerat flera månader i förväg till.
Själv sitter jag och simpan förkylda som två spanjorer på den ryska tundran och dricker the igen.
Ska kika på The curious case of Benjamin Button som jag sett fram emot att se ett längre tag.
Hoppas bara man blir friskare av den...

Gott nytt på er!
Tack för thet!
SP


Untz...

Jag och Jonte fottade med Jesper Molin idag, Utter var med och allt flöt på bra tills Utter skulle köra sista åket...
Ni vet ju hur de brukar sluta men detta var extremt.
Han dunka huvudet i knät och spräckte upp hackan, slog upp käken så det började blöda i öronen, förstörde fyra tänder.
Så efter en snabb visit med tre olika läkare som tittade till honom så blev det en resa in till Östersund för att fixa käken och allt det andra.
Trist.
Annars sitter jag nu med Simon, hans flickvän och en borttappad Jonte, som försvann i min lägenhet men snabbt hittade tillbaka, och dricker te med citron och honung...
Alla är också förkylda.
Det suger.

Men imorgon är en ny dag!

Tack för teet!
SP



Time Machine


Detta är anledningen till att jag går och lägger mig nu, Time Machine gör en kopia på hela min hårddisk just nu så datorn blev lite väl seg för mi smak tyvärr.. Ska väl inte klaga eftersom hade jag gjort detta innan min förra hårddisk krasha så hade jag inte förlorat alla bilder jag någonsin tagit/ fått.. Så ska väl egentligen tacka min far för den externa håddisk som han köpte till mig för de var synd om mig när min gick i sönder...

GodNatt
VB

Anna Ternhaim

Sjukt fett låt av Anna Ternhaim som jag lyssnat på som fan nu när jag suttit vid datorn!!

Enjoy / VB

måla måla måla

Har kommit in i nån måla period nu verkar det som men det är bara roligt josés träd sen fixade vi ram till Currys tavla idag så imorgn blir det till kupolen köpa färg och shit sen är de bara börja med den har även börjt skissa på en sak jag vill göra i en av de tomma tavlorna som hänger i hallen( alla som har vart hos mig och jonas vet) snodde det av en stor favorit Derek Hess tror det kan bli clean säg gärna vad ni tror... Och ja det är en tjock ängel som pissar på en människa, fint va?

Tack för kaffet!
VB

Nu får jag sova med gott samvete!

Seriöst det har hänt, jag hinner med så sjukt mycket på en dag!
Idag har jag varit på kupolen och tittat på när andra shoppat på mellandags rean, var där med Curry Steffe Martina och Kerstin vart en liten trevlig tripp, kom hem tvätta lackarn som bara fan sen ringde José och tyckte jag skulle måla klart hennes träd så hon kom och hämta mig..
Sen målade vi klart det faktiskt båda två vilket var uppskattat för det är segt att göra sånt själv, så kom vi på att klockan inte ens var mycket och eftersom vi skulle gå på bio igår men det sket sig så lekte José Rallykalle och vi var inne i stan på några minuter för att se på " Allt Flyter" faktiskt riktigt rolig film om män som simmar konstsim!
Kom hem hände tvätt, vek tvätt, gjorde en macka och te för att sen sätta mig för att göra klart det jag behövde göra på datorn till Currys tavla..
Och nu ska jag äntligen gå och lägga mig...

Tack för bion!
VB




Grattis GEBE

Ibland undrar jag varför man inte städar mer, hade en skön liten session på fem timmar igår hemma i lägenheten och seriöst den är så jävla nice nu att jag nästan inte känner igen mig när jag kliver in genom dörren... Ska försöka hålla det så man slipper att mega städa men det var nice, grannarna var nog inte lika glada eftersom jag pumpa massa 69 eyes hela dagen..
Måste även tillägga att jag fallit lite tillbaka i mina gamla musik vanor och fått upp ögonen för 69 eyes som är riktigt bra!


Senare på kvällen gick jag hem till Gebe som fyllde 23 år så stort grattis till honom, måste lägga upp en bild på tischan han hade på sig igår han har gjort den helt själv och den är så fet att man blir mörkrädd..
Kvällen slutade tyvärr på etage i nyktert tillstånd eftersom det var fullt på banken vilket sög eftersom de verkar ta in från sexton år nu så jag drog hem och fortsatte pilla med Currys tavla...


Gebe i sin tee och ja han är så snygg!

Tack för kaffet!
VB

Anti sängliggande.

Då ska jag vara helt tvärt emot Emil.
Jag har stått i 45 minuters kö med Warnebring på Weekday idag...
Mellandags rea...
Jobbigt...
Solid var lugnare som tur var.
Så nu så ska vi i familjen här i Malmö äta sedan ska vi till KB hela gänget och lyssna när Daniel ska spela skivor i vinyl baren, utlovade bara härlig gammal hederlig rock.
Så det kommer förmodligen bli väldigt kul.
Sen lär jag och Warnebring stanna och vänta in andra lustiga typer.

Och istället för att rekommendera Sälen så tycker ajg att alla trevliga människor BÖR bege sig upp till Åre under nyår istället.

Tack för kaffet!
SP



Sängliggande

Ligger nu i sängen och snackar med Curry om en tavla jag hoppas jag ska få göra åt honom den kommer antagligen bli så fet att jag vill ha den själv men men, lyssar även på Michael Newman som gjorde soundtracket till the piano så sjukt mysigt att lyssna på när man ska lägga sig så lägger in en låt här som är riktigt tung...


Lär väl skriva om igår också...
jag steffe låg i soffan och kollade på fotballs bråk tills vi kom på at klockan var mycket jag käkade jonas och ja kollade på onskan hoppade in i duschen och sen försökte vi väl hitta smooth förfest utan några direkta resultat, slutade dock med att de kom massa folk hem till oss och det var riktigt trevligt kom tom några som inte visste vart de skulle bara till nån J W så de hängde ut en stund sen drog de till magasinet vilket vi också gjorde rätt snart för att stå i världens MONSTER kö... Efter vi hade kommit in så gick vi köpte öl sen fem min senare hade jag tappat bort alla jag kände gick mest runt hela kvällen träffa folk tappa bort dem.. FaluFunk spela för länge vet inte vad fan PropDylan ens gjorde på scenen men men sista tiden spelades det sjukt smooth house iaf.. sen drog vi hem jag la mig på golvet utanför Vlads rum sen kom Vlad och Nina hem, Vlad vet inte ens att han klev över mig eller ja han minns inte så mycket alls vilket är lite roligt haha...

Inte bakis idag kollade på film med José sen drog jag steffe och curry och skata i borlänge riktigt roligt faktiskt..
kommer väl upp filmklipp från de på http://fooreveryoung.blogg.se så fort jag hunnit fixa den bloggen..

Ne nu har jag skrivit för mycket hoppas alla hade lite bättre juldag än jag och att alla bra männsikor kommer till sälen på nyår..

GoNatt / VB

Mission @ Chokladfabriken igår!

Köpenhamnsbaserade Martinez var på Chokladfabriken och spelade igår.
Det var helt utvecklings stört bra.
Kan nog säga att det var en av de bättre spelningarna jag varit på.
Så jag är nöjd med min jul dag haha!

Hasta Luego och Tack för kaffet!
SP

Banken goes BIG!

Så lämnade sälen imorse lite tråkigt för det var kanske bland de fetaste soluppgångar jag sett på länge men å andra sidan är det Banken goes big ikväll med stört bra dj´s och om ryktena är rätt så är det 1800 pers plus vip så runt 2000 pers plus gandhi´s inne på magasinet så kommer bli NOOOOOOG för lugnt!!

skriver om hur det var imorgon men det kommer ju inte bli nått dåligt det är omöjligt!!

Tack för kaffet!
VB


Peter Von Poehl

Alla har säkert sett Freinds reklamen och tyckt den är sjukt bra och låten är ju helt stört mysig så här är den!



Tack för kaffet!
VB

dan före dan

08.15 : Snooza
08.45 : Vaknar av att bror rumlar i köket
09.00 : Påklädd halv men påväg till stadium i hundfjället.
09:10 - 11:00
Vi skulle vara tidiga i backen tänkt vi och vi skulle bara åka till hundfjället hämta en nykel till Kim och Anders lägenhet för bror skulle ha en bindning som låg där som vi skulle montera på hans bräda men hittade inte frida som skulle ha nykeln åkte dock för att hämta en jacka åt mig eftersom jag bara tog med mig 3 tischor 3 skjortor 2 jeans och en tyg jacka så fick låna ihop så kunde åka och när vi hämta jackan hitta vi frida med nyckeln ssåååååååååååååå vi åker tillbaka till malungshem hämtar bindningen åker sedan till ica och köper frukost drar sen till stadium och får brors bräda monterad sen åker vi och drar på oss boots..
11.00 : Ute i backen
12.30 : Möter upp med pappa som schreddar på sina nya zag skidor
12.45 : Lunchar med mor och far

Och nu orkar jag inte skriva tid på allt för höftar ändå bara men åkte iaf ner till systemet köpte cava åt Gabbs sen åkte vi plocka upp mor och sen var det mat igen och fixa julskinkan bli rödvins mosig och kolla på my new bff medan mor och far hade bingolotto uppesittarkväll underbart...

Och nu är det väldigt snart julafton!!

Tack för kaffet!
VB

[email protected]

Fel det kan bli ibland när man skriver emils mail fort...

Iaf så spelade Chelsea 0 - 0 mot Everton igår, kan bero på att Terry fick rött kort i 38:e minuten.
Men Drogba kom in direkt i andra halvlek och visade högform, han var dock väldigt ensam längst upp.
Det som är sjukt trist är dock att Terry missar mötet mot Manchester United den 11:e januari på Old Trafford.

Jaja slut pratat om fotboll, blev en lugn dag igår som innefattade: tv-spel, film och fotboll.

Får se om det händer något spektakulärt idag, har redan hälsat på mormor och morfar på kyrkogården och handlat lite julklappar.

Tack för kaffet!
SP

Sälen

Är nu i sälen sjukt mysigt vart uppe hos mamma och pappa och fått mat och lite kärlek sen kom bror så drack vi lite vin och sedan gick vi ner till honom och drack nån " fin" whiskey och spela tvspel sjukt roligt iaf eftersom Martin sa att han spelat de mycket och jag slog honom direkt haha..

Ska sova nu för ska upp tidigt imorgon och åka snowboard med bror innan han ska jobba för att sedan ska jag ner till systemet och köpa två flaskor cava åt Gabbs.. På tal om Gabbs hon gjorde en väldigt bra sak idag sm uppskattas men kan inte skriva vad..

Tack för kaffet!
VB


Vid omedvetande klockan 14.51 i Malmö.

Trött.
Ska dra till sjukhuset nu, ska kolla blod trycket.
Har en pytteliten förstorad hjärtklaff som jag fick reda på i somras. 
Så nu måste jag kolla blod trycket en gång om året och ta det lugnt när jag är förkyld.
Bittert.

Tack för kaffet!
SP

insomnia

Ja insomnia 2000 har jag just nu började tvätta runt tolvsnåret slängde in sista tumlaren vid 3 tänkte jag sover till 7 går upp hämtar tvätten innan de som har tvätt tid kommer, klockan är nu 05.23 och fortfarande vaken så jag tänkte jag äter frukost och försöker somna efter det good luck.. aja ska iaf städa lägenhten idag så när jag kommer hem från sälen på juldagen så kommer det vara fint i hope.. aja fuck it nu ska jag kolla nån sjukt dålig film och somna...

Tack för mackan(jag gillar ost)!
VB



läsarfråga..

Jag och Jose´ diskuterade denna sak lite för tidigt på morgonen för att man ska fatta varför man diskuterar det men frågan i sig var varför man ibland säger tex. som jag gjorde i detta in lägg insomnia 2000 varför lägger man till två eller bara tusen efter saker och ting? SVARA!

Vid medvetande 02.08 i Malmö stad.

Mår kasst av saker som hänt på sistonde, saker man gjort, saker folk gjort mot en och vänner som svikit och tryckt kniven i ryggen på en.
Så det känns skönt att vara i Malmö igen.
Bland riktiga vänner och en underbar familj.
Bara sjukt svårt att tänka på annat.
Kom hit igår på eftermiddagen, tanken var att det skulle bli en lyckad kväll ute men den blev lite halv kass för folk tappade bort varandra huller om buller samt en halv taskig trance fest.
Efter jag hade varit på White (nattklubb i Malmö) så kom jag till busshållplatsen och insåg till min förfäran att bussen skulle komma först om 48 minuter exakt. Borta från alla vänner så blev det en sväng till Burger King där jag spenderade 40 minuter åt att titta på folk som var fullare än mig.

Idag var vi i styvfar Håkans foto studio och fotograferade några bilder på mig, Oscar och Linus som mamma ska få i julklapp.
Efter det drog jag hem till Isak och Magnus och tittade på Arsenal -  Liverpool, matchen slutade 1-1 vilket var bra för om Chelsea vinner imorgon går de upp i serie ledning nu innan jul, underbart!
Sen efter det var det Villareal - Barcelona, matchen slutade 1-2 till Barca, vilket jag iaf tyckte var synd.
Därefter spelade vi FIFA 09, jag fick däng de flesta matcherna dessvärre...
Så nu ligger jag här och vet inte om jag ska sova eller göra något annat.

Imorgon är det iaf en ny dag och Everton - Chelsea på kvällen.
Hoppas på vinst och en bra dag.

Tack för kaffet!
SP





en till blogg

Kommer väldigt snart komma en videoblogg som ska handla om skateboard kommer bli sjukt fett ni kan se första klippet här för vi har inte fixat den andra än...

Tack för kaffet!
VB

Ska sova jag är inte rädd

Jo lite rdd är jag för jag har inte en jävla aning om ur jag ska göra om jag ska dra till örebro eller hänga kvar ifalun och åka upp till sälen och se delar av familjen över jul eller inte, plus att jag trr att 8 nätter på jobbet har gjort att mina skor bör sättas i karantän, utgör inte direkt någon fin arom.. jaja ska sva nu iaf skate session imorgon så får ja se om det blir utgång underbar dudesen spelar på etage så det lär ju va bra musik för en gångs skull men behöver även tvätta så vi får se...

Tack för kaffet!
VB


Bör meddela att Otto har denna bild som canvas på sin vägg
bara för han älskar mig när jag är bakis och sover!

Julhandel

Har vart på stan med Curry Jorge och Gunnar de ksulle julhandla jag behövder inte gör det vilket är skönt eftersom fixat present åt mor och far tillsammans med mina syskon och mina syskon och ja inte köper presenter till varann haha.. Men seriöst det finns inte mycket snygga kläder just nu hittade inget jag ville ha förutom en påse/bag sån som skeppare har när de ska till havs i jeans, ska lätt köpa den och vara asshäftig skeppare i sommar!!
Nu ska jag ladda på ipoden men lite 69 eyes, Ramones och Smiths för ska dra och skata snart!!

Tack för kaffet!
VB

Rainy Day: The Logshop



Kan vara det klipp man ska kolla på om man vill bli skatepep, Curry skickade även en trailer till Skate ll som var riktigt fett hoppas jag kan få xboxet lagat tills de kommer ut annars får jag sälja tvn och köpa nytt...



Enjoy / VB

Hannes Netzell!

Mina damer och herrar, då har man äran att presentera min nytillkomna vän Hannes Netzell på Charge The Lead.
Han håller på med musik så om ni vill ha en schtek-arms dänga så finns den att hitta här: 

http://www.hannesnetzell.se/tracks/

Bara att spara länk som, bla. bla. bla. osv. osv, för att sedan dansa lite disco till sådär härligt på en tisdags natt medans min käre vapen dragare Emil är på jobbet!

Skriv gärna om ni gillar "skitet" så att säga!






Bless och tack för kaffet!
SP

Bolänge

Kom precis hem från borlänge där jag Curry och Walle har varit och skatat, när vi kom dit var det som ett ändå jävla zoo vilket var väldigt ocool eftersom jag byte ut min knäckta bräda mot en ny och ville bara glida omkring och få in känslan för den, det gick inte!!
Men efter ett tag så lättade det på lite folk och det vart en riktigt rolig session på det nya eurogapet!
Nu ska jag laga lite mat och sen försöka sova lite innan jobbet!!

Tack för kaffet!
VB

Serier sen jobb

Sitter i soffan och har kollat Dirty Sexy Money och Californication tror det var säsongsavslutning på båda och slutet på Dirty var fan inte av denna värld!! och när fna kommer Entourage tillbaka, nån som vet?
Aja ska sova lite nu sen åka och jobba så jävla roligt....... eller!

Tack för kaffet!
VB

Gimmie tha mony maan...

Ja efter 4 dagars roligt festande så slutade det imorse när jag vaknar upp och ser en lapp på soffan skriven av Bling.
Robin tappade din telefon i toaletten igår natt, så imorgon ska han köpa en ny till mig haha.
Sen efter det så blev jag less, så då diska jag o städade bort allt skit i lägenheten.
Efter några timmars bakfylla i soffan så drog jag Bling och Tom till Felix och upptäckte att ingen var där så vi satt oss ner o väntade.
Då kom Whik så vi hängde där lite, sen så drog jag på jobb och nu är jag hemma igen.

Annars var helgen sjukt kul, hängde mycket med Emil och hans kompanjon som kom upp för säsongen i måndags.
Petters klubb på Werséns i Torsdags.
Timbuktu & Damn! spelade på Bygget i fredags, riktigt bra konsert. 
Dynastar middag i lördags föjlt av Buton in bed with Transition på Werséns.
Jonas Sällberg spelade på Dippan igår.
Slutade som vanligt i ninja fylla, de flesta kvällarna faktiskt.
Men iaf så är då säsongs invigningen slut och det är mycket snö och allt är bra.
Så nu ska man vara glad. 

Tack för kaffet!
SP

Mattson hittade för i övrigt en härlig film om hur det kunde sett ut när Robin "körde sin grej" så att säga.



Spotify


Måste bara säga att det finns inget bättre än Spotfy när man mår som jag mådde igår bara slå på lite mum och mysa i sängen.. Inget skämt jag tål inte bubbelvin blir så jävla bakis så det är helt sjukt sov frmm till 16.00 igår och började jobba vid 18.00 var bakis i flera timmar på jobbet innan jag fick i mig mat.. sick!

Tack för kaffet!!
VB

Vändtia och mammasnya kille

Hahaha alltså vet inte riktigt varför men vi var bjudna hem till Frida på förfet där det var mycket roligt folk och hon bor max 50 meter ifrån mig men ändå så sitter jag och José och lirar vändtia och drickar cava, fick också upp ögonen för Shanti i Mammas nya kille på p3 så jävla rolig.. Men jag klagar faktiskt inte för det väl riktigt trevligt..
Senare kom Curry och Jorge så vi gick ut och dansade rumporna av oss på slitage som faktiskt var roligt för en gång skull!!

Tack för kaffet!
VB

Julbak

I lördags så vart jag upphämtad av José och Gabbys för vi skulle eller nej de skulle julbaka och jag skulle vara ensam nere på Josés rum och måla ett träd vilket funkade sådär till en början för jag avr sällskapssjuk.. Det vart dock sjkt mycket gott uppe i köket och ett rosa träd nere på Josés rum, väldigt väldigt trevligt!!


Lär ju nästan lägga upp en bild på träddet också men det är inte klar ska dit och måla det en gång till så det verkligen blir knallrosa!!

Tack för kaffet!
VB

Graveyard

Tänkte nu att jag inte ska sjunka till samma nivå som alla gamla bittra jävla människor men vafan de ringde från mitt gamla jobb i onsdags morse och undrade ifall jag kunde komma och jobba graveyard skiftet nu innan jul för de hade mycket och göra,  det är bara jag och en till förutom de vanliga anställda som kan den ytbehandlings maskinen så jag tackade jag åkte till jobbet för att få denna...

- hej, jaha sådu ska jobba natt?
- hejsan, ja jonas ringde och bad mig så självklart
- jahaja jag som trodde de skulle ta de fastanställda i första hand
- eeeeeeehhhh ja jag vet inte, allt bra med dig?
- jaja jag går en sväng du kan ju köra igång så kan jag kolla om du gjort rätt eftersom du inte vart här på länge..

Alltså det är svårt att förklara denna konversation men vad fan även om man blir sur för man inte får jobba natt så fine men det är väl förihelevtejävlapissskit inte mitt fel så håll käften!

jaja jobbat hr jag iaf sovit halvadagarna för att gå och fika glo film och dylikt med vänner men idag så tyckte gabbys och josé att jag skulle komma med och kolla på hockey, josé bror spelar i ett div tre lag som heter ORE och de skulle möta Orsa och det var tydligen derby och skit sjukt kul att se de vann med 9-2, jag och josé förloradehundra spänn var eftersom vi beta på fight men men vem skulle få pengarna!!
jaja nu ska jag sova ska upp imorgon och måla ett träd i josés rum medan dom julbakar, kan bli kul för det är ett väldigt skumt par!

Lägger upp en bild på Jesper Larsson ( josés bror ) och en på trädet jag ska måla imorgon!

Tack för kaffet !
VB


HAHAHA!

Sante visade en inte allt för hetro musik video för mig nyss....

Håll till godo!

Samwell - What what (in the butt)



Tack för kaffet!
SP

studiebesök

Ska blogga lite om mina föregående dagar om ett par timmar men nu ska jag på studiebesök på orborg och kolla på hockey, stavas det så?! iallafall jag hoppas jag får se blod, goda odds det är tydligen derby!!

Tack för kaffet / VB

Bob Dylan live den 28 mars i Malmö.

Ja, nu är jag lite i extas.
Mor ringde nyss och frågade om jag ville se Bob Dylan live i Malmö den 28 mars.
En mikrosekunds betänke tid sen så blev det ett väldigt, väldigt självklart -Ja, tack.



Så nu är jag glad.
Sante och Rönnbäck kommer snart till mig.
Tanken är att vi ska ut och fotta en sak sen så ska jag tvinga med Sante ut till Werséns.
Kan bli -Alot of fun! som Vlad förmodligen hade sagt!


Tack för kaffet!
SP


Dagens, veckans och månadens låt.

Snöat in mig en del på Stones på sistonde, såååå att ja... 

Rolling Stones - Under my thumb

Underbar text och låt..

Tack för kaffet!
SP

mtv.com = The shit

Helt seriös sjukt jävla smooth sida om man har trist man kan bara sitta och glo på alla serier de visar hur smooth som helt för en serienörd som jag, bara idag och jag kollat the hills, life of (sellout) ryan, och the city...

zzZZ

Kan hända att jag är kung på att diska nog för at jag gör det för sällan så att när jag väl gör ett sånt mästerverk tar de ja lite för länge men det gjorde jag nyss och städade upp i vardagsrummet efter mina två gäster idag...

Så nu tänkte jag krypa ner och kolla på Eagle Eye såg denna trailer och tyckte den verkade fet..



Tack för kaffet  /  VB

Mor 50 år.

Firade mamma nere i Malmö i lördags.
50 års fest, riktigt kul, såg en tjur rusning för första gången.
Vid 2 snåret så drog jag Honnar och Varnebring till White och träffade massa polare man inte sett vinken av sen i somras så det var en lyckad kväll.
Kom upp igår till Åre igen, gick upp halv 8 på morgonen, sen så kom jag ju till Östersund där jag spenderade 4 timmar på ett fik. Sen blev det bussresa 2 timmar till Åre kom hit klockan halv 8 på kvällen. Kastade i mig mat sen var det på med skidsakerna. Drog ut och fottade en sak med Stålberg, Byssa och Fredrik allt gick bra. Kom hem halv 12, duschade, drog till Gabbe med vin sen så söp vi till ganska bra.

Trotsig som jag är så bestämde jag mig att spela tv-spel när jag och Bling kom hem. 
Det resulterade i att jag vaknade i soffan med x-box dosan i händerna och fullt påklädd.

Åkte skidor idag, roligaste jag gjort på länge.
Sen vart de jobb, lite omotiverat att gå ut i 20 minus, så det tog emot lite.
Nu är jag åter hemma i lägenheten och ska städa.


Tack för kaffet!
SP

Arbetslöshet

Nu har jag sagt i snart två veckor att jag ska ta att söka jobb men fan inte kommit mig för så nu har ännu en dag gott men inte fn har det vart tråkigt har haft sällskap av de stördaste flickorna, fika på koppar hatten igår..



 idag kom de tidigt för att josé vart i thailand så hon skulle se de gossip girl hon missat och efter det kollade vi på SAW V vilken jag fan inte rekomenderar eftersom jag sov genom halva men när den var slut och jag vaknade kollade vi på nya 90210 och läste korsord.. Efter ex antal timmar i soffan så drog vi och käka på mc donalds...



Tack för kaffet / VB

de flesta har sett den och älskar den



Tack för mäklarbrickan / VB

Förstörd

Måste säga att trodde inte sundsvall skulle vara så kul som det var men goddamn är helt kass i kroppen efter denna helg!
Lägger bara upp lite bilder idag tänkte skriva sjukt långt inkägg men pallar inte och borde inte skriva om allt sjukt som hände:)

Arenan


Våra fötter


Kan vara Sundsvall smoothaste dude T - Bag




























DÖD Emil


Ska fixa alla bilder från festen som jag tog med johans kamera så försöker lägga upp det så snart som möjligt..

Tack for kaffet Sundsvall / VB






Mår som man förtjänar

Jag har nu fått i mig en big mac och lite strips gick och väkte vlad från ett mindre koma och nu ska han gå och betala parkeringen och jag ska dra och döma tävlingen här snart.. tänkte mest lägga upp en bild ungefär hur gårdagen såg ut ur mitt och vlads perpektiv... sorry gabby för att jag ringde 04.56 och sorry fredrika om jag väckte dig men vi har iofs chans på varann så det borde vara ok ?

Mår sådär / VB



Sundsvall RailStyle 08

Kommit till sundsvall nu checkat in på hotellet kollat in arenan träffat freeride profilen Adam Falk sitter nu på hotell ibis tjernobyl och avnjuter allt de har att erbjuda...







                       Vlad är van med 50"     

                  DÅTID                                      NUTID

Vlad har även införskaffat ca 1000 vuxen poäng genom att ställa alam när vi skulle flytta på bilen så tio min innan plinga mobilen.. Nu ska vi ut och döma tävlingen ska bara ta lite William Lawson´s så vi blir varma, lägger nog upp lite bilder senare från tävlingen..

TACK FÖR KAFFET / VB

Yesaiaa...

Är som sagt i Malmö.
På flyget ner vart jag små chokad över att vi fick byta plan när vi skulle flyga till Malmö från Stockholm, pga att det snöade i Malmö och att planet kunde inte landa i slask.
Så när vi väl landat så var det riktigt snö kaos i Malmö, de va ganska skumt med tanke på att det oftast snöar max en gång per år.
Sen efter det drog jag till Lund och gick på nations fest, sjukt kul faktiskt!
Lånade studentleg av en polare så det känndes som att man var 16 igen haha!
Så nu cirkulerar ju faktiskt frågorna i huvudet: Ska man kanske börja plugga i Lund?
Får se vad som händer.
Idag blir det antigen Malmö eller Lund får se...
Emil är ju i Sundsvall med resterande gänget, tror dom kommer ha sjukt kul faktiskt så det är lite ångest att missa.
Får ta igen det!

Tack för kaffet!
SP



på väg

Jag och Vlad sitter i bilden på väg till sundsvall, det är någon railtävling där idag som jag ska döma och Vlad ja han ska vara Vlad.. Imorgon har vi vising av Make My Day på baren baren så om det är nån från sundsvall som läser denna blogg kom dit och drick öl med oss eller skumpa om ni kommer från den öfre klassen...

Tack för kaffet / VB

.

Jag och Vladimir i bilen

Fulländad onsdag!

Gebe var hemma i falun för att packa sina väskor för han och mischi baschi ska åka till las palmas ( som två 70 åringar) men han var så sjukt peppad på att åka lite skidor när han var så nära snö så efter försökt få upp oss ur sängen i två timmar satt vi äntligen i bilen på väg till T Valley stannade på mcdonalds för att få oss ett gott skratt åt en ambulans förare som var väldigt bitter.. Efter som jag skatat dagen innan och fuckat upp knät så trodde jag iten att de skulle gå att åka men efter att ha plockat ut våra liftkort och går upp mot parliften så märker jag att jag springer i några dec nysnö och jag kunde knappt gå 5 min innan..
så vi pumpade puder hela dagen lång så sinnessjukt roligt att åka snowboard i  lössnö och inte behöver vara så "skiier" och bara nöta nått jävla hopp!
Men sen så väntade Etage i falun så vi satte oss i bilen och drog iväg hemmåt jag somnar som vanligt väldigt snabbt så fort vi kommer in på vasaloppsvägen men vaknade rätt snabbt av att hänga i bältet och hör Vlad säga fittafittafittafittafittta jag trodde vi var på väg in i en lastbil men det var tydligen en älg som sprang över vägen men eftersom Vlad tog sina körlektioner på röda torget så gick allt bra..

Senare hade vi förfest med en massa roligt folk och sen dansade vi till den beryktade DJ Princess som kan vara den sämsta dj´n i hela världen faktiskt..

Imorgon åker jag och Vlad till Sundsvall där vi ska visa filmen och jag ska vara domare i nån railtävling är ju mästerdomare nu, två helger i rad haha..

Tack för kaffet / VB


Diagnosis: Airsickness
http://www.youtube.com/watch?v=kpV6TbLkCxY

arvika 02


En ung Vladimir Pot In (de som känner honom vet hans namn) under Arvika festivalen 02.
Han förstod inte riktigt vad han gjorde när han envisade sig om att dricka på tok för mycket.
Vilket resulterade sitta i trappen utanför toaletten på festival bussen för att hoppa av i Ludvika och bli hämtad flera timmar senare (sittandes mot ett träd) av Gurra som körde hem honom till Rättvik...
Tur att han blivit snäppet vassare nuförtiden haha...




Raveförkylning.

En av de absolut jobbigaste sakerna i livet måste vara när man är förkyld.
Sen är jag så fruktansvärt dålig på huskurer och hur man ska bli bra igen, så det brukar ta ett tag innan man är återställd.
Det jobbiga var att den kom sjukt opassande med tanke på att jag flyger ner till Malmö på onsdag, skulle vara kul att vara frisk till mammas 50-års dag iaf.
Ska dra till Varnebring i Lund på onsdag, ska bli sjukt kul har inte gått ut där innan, men antar att det är ganska kul!



Mañana,mañana......
SP

RSS 2.0