Helgen satte sina spår kan man säga!

Hur kan det komma sig att man fortfarande är helt förstörd efter denna helg? Jo Katla kom till Örebro och förstörde min kropp med sprit och dunder. Men på ett bra sätt ska väl tilläggas.
En vettig sak har man fått gjort idag iaf, Vi har lagt en order Ann-Sofie Back's första kollektion för Cheap Monday. Med pompa och ståt så levererar hon spex och kläder med hål i.
När vi var uppe på modevisning för detta så hittade jag min blivande fru. Carro heter hon. Hon kanske inte vet det ännu men hon är väldigt vacker.
Caroline Winberg är hennes fullständiga namn ska jag väl säga.
Mumma för denna gumma!
/Max Jander

Vill ni se den riktiga Katla?

Katla har funnit Gud!
Nu är han äntligen frälst!
Jesus älskar alla barnen!
-Max Jander

FLORENCE AND THE MACHINE

Florence and the Machine - Rabbit Heart (Raise It Up) from sinner on Vimeo.


SÅ HÄR STORT KÄNNS MITT HUVUD NU UNGEFÄR


30MIN I PENNYBRIDGE

Kort med allt man kan tänka sig borta - CHECK

Tappat bort pass - CHECK

Display på mobilen kraschad - CHECK

Kul helg i Örebro - CHECK

/ Katla

Modeblogg

Vilken pose jag levererar och ja, jag ser ut såhär.
Hjälm är fashion!

Max

William, It was really nothing

Igår efter Fresh Prince Will hade dräpt min underbara saknade vän Sune så presenterade jag mitt straff till Wille och det blev ett slag i ansiktet från mig och ett slag i ansiktet från Sebastian.
Och så vi levererade, det såg ut lite så här!

MESSAGE FROM PRINCE WILL

MINA VÄNNER, MINA BUKSVÅGRAR

ÅTER IGEN VILL JAG BE OM FÖRLÅTELSE, RÄTTVISA I FRÅGAN OM GULDFISKEN SUNE.
JAG HOPPAS ATT NI TÄNKER TILL OCH ÄR DE SANNA VÄNNERNA NI UPPGER I FÖR ATT VARA & VÄNTAR MED BEGRAVNINGEN, DÅ JAG VILL ATT DENNA MINNESSTUND SKA VARA NÅGOT SPECIELLT.

JAG ÄLSKAR ER! JAG ÄLSKAR SUNE!

"THERE´S A FISH I REMEMBER, HE WAS AN OLD FLAME OF MINE"

ER TILLGIVNE // PRINS WILLIAM

HJÄRNTVÄTTAD

Sen jag kom till Örebro har max fått i mig att jag ska kavla upp mina byxor och ha boots.. Jag som älskar sneakers och hatar allt som inte känns som att gå på månen var sjukt skeptisk.. Drog dock på mig ett par Levis Track boots i går och nu är jag kär.... Tack Max för att du är helt dum i huvet och får in konstiga saker i mitt...


R.I.P SUNE


DAGENS SANNING

CITAT
John Petterson - Alltså ni är väldigt lika du och max... (när han såg denna bild)


Mina fem favorit hav!

Jag tänkte att jag börjar med att presentera mig genom att skriva mina fem favorithav.
5. Kaspiska
4. Röda
3. Döda
2. Medel
1. Sargasso


Thank you for all the music and all the love you gave us Max Jander

Gästbloggare

Jag har rekryterat en gästbloggare hit, jag tänkte presentera honom lite.
Man kan säga att han kommer vara nörden som kommer in här ibland, han kommer antingen prata om sitt intresse för jeans eller så kommer han bara ljuga allmänt om människor och sådant uppskatar vi eller hur?

Presentation av moi

Max Jander
Ålder: 23
Hans intressen är: Hästar, Umgås med kompisar, Katter, marsvin och hundar, gästblogga
Kön: Otillräckligt
Favorit mat: Bruksmat som man äter på bruket
Skostorlek: 42
Favorit film: Sunes sommar och My Little Pony
Favoritprogram på datorn: Kalkylatorn
Favorithäst: Falabella

Han har tidigare bloggat på maxj.blogg.se där han verkligen bara har ljugit och det gillar vi.

Så jag tänkte göra en liten intervju med Max nu.
-Katla, Max hur känner du att börja blogga på chargethelead.blogg.se?
-Max, Jo, det känns faktiskt helt underbart. Jag känner att jag kommer komplettera er och ni kommer att ännu mera komplettera mig. Jag kommer äntligen få bli en hel människa eller rättare sagt en hel bloggare. Jag har känt mig som den svarta ankungen men nu kommer jag mera att känna mig som en underbar svan.
-Katla, Vad roligt att du känner så vi är glada över att ha dig här med. Men vad kommer du att tillföra?
-Max, Jag kommer att leverera sanningen till folket.
-Katla, Vad menar du nu?
-Max, Jag menar att jag inte tänker ljuga för folk. Jag ska berätta vad jag tycker om folk och vad folk gör som dom inte vill att andra människor ska veta. Som t.ex. att ingen vet att jag på senare år har faktiskt en gång knullat med Princessan Madeleine. Och det är sanning.
-Katla, Ja du Max, det räcker nog som presentation av dig. Jag tror inte på det där sista du sa däremot.
Ja här har ni max, så ser han ut tyvärr!

maxamax


Katla


Pirate and sleep


VAD HÄNDE IDAG?!

Jag vaknade vid 03:40 inatt och var klar vaken, så kicka av täcket och fixa frukost.. Var på jobbet från sex till två och eftersom jag är pank och cycklen är punkad så fick jag gå hem, vilket är väldigt långt tog. De hela tog femtio min och när jag kom hem var jag så slut att jag däckade rätt snart.. Vaknade nyss av hunger men har verkligen ingen ork att laga mat!!

För övrigt ingen som kan låna mig en cykel i veckan?


GONATT

 

Pallar inte mer nu! PC borde inte få finnas bara förstör.. Alla borde ha mac thats it!!

Lyssna och njut istället för att läsa mitt bitter skit just nu, går och lägger mig och ger skiten nytt försök imorgon! Hoppas alla pc i hela värden har sprängts tills jag vaknar...


MAN KAN JU VA SMART..

Sitter och ska jobba lite på en hemsida och upptäcker att jag tagit på .fla filen.. Kanske inte säger så mycket men det är inte bra! Så nu ska jag sätta mig och göra om hela skiten.. KUL... Jaja man får skylla sig själv, hittade dock en bild på en blogg så nu är jag glad igen!! Plus lyssna om alla gamla MNK så nu är det njuuuuting...


Kanye West vs. The World


GONATT...


VAD ÄR DEALEN!!

 

Jag vill som skriva så mycket skit just nu..Är dock för dålig på att skriva, så tar de kort.. Fattar inte varför vi går ut? Samma jävla visa, sjukt cleant på för fest! Sen när man kommer ut så vad fan är dealen, folk gillar musiken eller vad?! Som en vis man skrev " tycker folk verkligen att musiken är bra eller gör alkoholen den bra" ? Tror jag skulle påstå de senare! Men hur kass musiken än är brukar man kunna göra en rolig kväll med sina vänner men det gick inte idag allt sög.. Det jag hade velat göra var nog sitta kvar med alla bra människor på för festen lyssnat på musik och bar hängt.. Fan ska man gå ut så varför åker man inte bara till pennybridge där är det ju kul hur kass musik de än är..

Det störda är att jag inte vill påstå att jag haft en dålig kväll för de harjag verkligen inte.. Saken är nog den att gå på etage förstör allt bara man har nått av de i sitt sinne. Alltså före och efter jag var där hade jag hur trevligt som helst. Borde inte krogen vara någon slags highlight för kvällen? Man kan ju iaf tycka det med tanke på pengarna man sösar på stället...


ÄR VI NÖRDAR?


IDAG IGEN?!


VART HAR DENNA MAN TAGIT VÄGEN?!

 


ETAGE + EFTERFEST


DE HEMLÖSA

De hemlösa var en fest som Isak och Hampus kittade i en tunnel i boysen igår kväll. Var allt från mashmellows, dans och allmännt skönt häng.. Gillar när folk tar tag i saker och anordnar sånna här "tillställningar" och när det blir riktigt bra också, vilket det verkade bli igår.. Skönt med nått annat än de eviga etage, förvisso gick vi dit också haha..


FÖRFEST


HORR UNGAR

Ja när jag skulle cykla till jobbet igår så var de nån liten vandal som hade punkat min cykel.. Snällt? Ne ringde Beejay fort som fan och fick låna hans cykel.. Och denna riktiga jävla post racer var så jävla snabb att jag kom tio min tidigt tom...

TVÄTT OCH MAT

Det är vad min dag har beståt av tvätt och mat. Vakna åt frukost, direkt ner i tvättstugan.. Sen lagom till man vart hungrig frågar Ronald om jag vill emd och käka med han och Gyllner. Så vart en ztatsiki (stavas det så?) gott och trevligt!! Nu är det väl bara till jobbet för sista passet och imrogon ska jag och Gabbs på gala premiär!!


EMPIRE STATE OF MIND!!!

Lyssna till denna helt underbara låt!!!!!!


EN TUNG FUNDERING

Lästa på jagochminvan.blogg.se en fundering om hur mycket jordens vikt ökade under skörde perioden. Och då började jag fundera på hur mycket väger egentligen planeten tellus?

OM JAG HADE HAFT TATTOO TID IDAG..

Ja om jag hade haft det hade jag nog gjort nått i denna stilen.. Detta är ett omslag jag hade på jobbet idag sjuukt snyggt måste jag säga, hemskt snyggt hahaha ordvits!



ON TOWN AND PITCHERS THEN WORK

Fan ligger just nu i sängen och tänker tillbaka på gårdagen. Alltså det är riktigt roligt att man alltid lyckas sysselsätta sig på nått sätt.. Gårdagen gick som följande, ut på stan för att handla frukost, möte upp Beejay som ville ha jeans, köpa kaffe, gå på myrorna, sen systemet, köpa frukost, tillbak till we för det verkligen jeans köpet, hem äta mackor, skypa med gabbs, vidare till pitchers för intag av fotboll och öl, snabbt hem, äta mackor, cykla till jobbet, jobba, cykla hem, duscha, tvätta håret, lägga sig, blogga, däcka..
Den som orkade läsa det där måste ju vara lika road som mig i hur mycket man gör på en dag egentligen?! Förstår dock alla som hoppade över den dryga texten haha...

out.


VAD SKA MAN GÖRA?

Var och kollade på barca - inter matchen ikväll, tog "kanske" nån öl.. Sen direkt till jobbet.. Fan kanske inte helt ok men fotboll utan öl är inte fotboll?! Förövrigt jävla piss att stå hela machen, speciellt när den sög..

YESTERDAYS DEGKLUMP

Drog ut och tog en rätt avslappnad skate med Beejay och Oppe i går eftermiddag när jag vaknat.. Vi var uppe vid ica maxi och körde, men vi bestämde oss rätt snart för att inta McDonalds.. Sjukt peppad på det som jag av någon anledning alltid är så trycker man i sig en Bic Max och känner bara att man har fått en stor jävla deg klump i magen. Du är som inte riktigt mätt men inte hungrig heller, du känner dig mest rätt äklig.. Någon annan som har haft den känslan?

DETTA GJORDE MIN MORGON!!


NOT SO FUCKIN AWESOME!!

Det är inte ofta jag kommer säga detta men idag är jag lite sur på mig själv att jag varken har körkort eller bil... Kommer till jobbet och det finns inget att göra förän 03.40.. Så sitter och funderar om jag ska byta om och åke hem en sväng men det är fan inte ok att totalt behöva cykla 2 mil (framochtillbakaframochtillbaka) för att sitta i en soffa hemma, eller är det de? Har ju alltid alternativet att sova på golvet? Har även en bok jag skulle kunna läsa vilket jag tror de blir men fan detta är så osoft..


GODNATTMELODI FÖR KATLA



You came down, hard that summer
I started to dance, remember
Everything, not a thought of you
And I lied alot too
Maybe to forget you

My heart, still beats, for you
After all, it's always you
I come back too
I come back too you

/ Anna Ternheim

BILDSTÖLD FRÅN FREDAGEN



Man skulle nog ta och skaffa sig en digi kamera så man slipper sno alla gabbs bilder..

WHAT TO DO!!

Detta suger seriöst, sitter på jobbet finns inget att köra.. Finns ingen som säger åt mig att gå och göra nått.. Så man kan säga att jag sitter lite i valet och kvalet. Tror att Dogge sitter nere vid transport och gör nått skit triåkigt som han säkert behöver hjälp med men vet inte om jag vill gå ner och kolla den saken.. Ett annat alternativ är ju att lägga sig på golvet och sova..


Golvmusik

Glömde lägga till att jag vart helt solt på denna låt under min tid på golvet inatt...


Kärt barn har många namn

Fick nytt smeknamn igår, stort tack till Lina!
De rasslande dödliga stegen..



Bildbyte, ber om ursäkt om någon tog vid sig, men denna passar kanske lite bättre till ämnet..

Tanksprid

Så igår efter skaten så var det kalas och utgång som stod på menyn.. Efter en webcam konferans med Gabbs på skype cyklade jag snabbt som vinden hem till Steffe! Lirade lite kort drack lite rom och mådde mest så lite trist att vi var tvungna att snart cykla vidare till Oppe för hans granne hade kalas.. Men sjukt kul att himlen öppnade upp sig så när vi kom fram till kalaset så var de lite som vi hade duschat med kläderna på..

Men sen intogs etage och de blev lite annorlunda mot andra kvällar.. Många djupa samtal som bara får hjärnan att fucka ur totalt, magen att skruva sig.. Slutade med att jag och Gyllner tog en kabeb med ljus och hela grejen.. Sen tog jag sällskap av några hockey töntar hem la mig på golvet och lyssnade på musik.. KUL... Varför ska allt vara så svårt? Varför gör man inte bara precis som man känner? För vad har vi att förlora egentligen....

Katla


Nog för rolig dag...


Nina Simone

Its a new dawn
Its a new day
Its a new life
For me
And Im feeling good

Önskar man kunde vakna upp till denna vackra låt varje dag!


Min största idol

I didn't go to the Lakers game because they were playing the fucking Bobcats. And I came here today because I thought this was a session on how my wife could learn to communicate, how to answer a question without a question, basic Humanity 101, which I thought, given your wall of fucking diplomas, you could easily fix, or if you couldn't, you could give her a pill that would either fix it or make her a mute. But now, to turn around and gang up on me? I have work to do. I have hundreds of clients to deal with, and just so we're clear, I don't care about ANY of them. They're all just a number, like wife number one and therapist number seven. GOOD DAY!

 


Home alone friday night

Måste faktiskt säga att det inte är helt hemskt att bara sitta hemma och chilla.. Visst de hade varit nice med lite sällskap, med tanke på att jag legat hemma själv i två veckor.. Men vafan har ju fått min tvätt vikt och sängen bäddad, kollat idol, kikat lite halvt på film..

Men dagen stor höjdpunkt var nog att jag äntligen lät ett nytt armband pryda min marc eckö klocka, har varit paj så länge.. gillar nästan de nya bättre än de gamla orginalet..


Behöver jag säga nått?


Disk

Ser även eran disk ut såhär?


Före...

Efter...

For me?


Klicka på bilden!


Idol?

Detta är något som tar emot att lägga upp, men min dvd är trasig och xboxen låter som ett rymdskepp så jag har sett ett avsnitt av idol.. Det första jag vill säga/fråga vem  är musikproducent för det spelas nå så sjukt bra låtar i "små pauserna" tex. mew, jay z, infinite mass och royksopp.. Programmet hade ju faktiskt varit riktigt bra om folk öven sjön denna sorts musik!! Men sen för det andra sm ett stort o.c fan back in the day så är denna låt nått speciellt, duden som gör den chockad tamefan mig ur mina egna byxor för han var grym.. Men kom ihåg detta tar emot...


La Roux

La Roux - In For The Kill from Ekim on Vimeo.


Dagen i från Gabbs kamera


Cheap Monday tavla..

Det ligger till så här. Gabbs har en tavla som tydligen ska vara en av en, vilket bara där gör den sjukt clean. Men det jobbiga är att den är så snygg verkligen snygg.. Så när vi hade vart och lunchat i parken idag så följde jag med henne hem för hon ville ha sällskap när hon vek kläder.. Iaf så frågade jag vad hon tänk gör med denna magnifika tavla, eftersom den har stått i ett hörn i deras sovrum så länge jag har känt henne.. Och vad säger flickan, du kan ta den tills jag vet vad jag ska göra med den.. Så nu hänger den här på min vägg och jag älskar den ännu mer, så vi får hoppas hon inte vet vad hon ska göra med den ett bra tag till.. Men du tack Gabbs!!



Narcissism



Var som tidigare sagt i Orsa i helgen, träffade en glad fotograf vid namn Daniel Rönnbäck som visade lite nya finesser på sin kamera rätt coolt tycker jag..

Anine Bing

"Riktig kärlek kan bara växa i frihet.

Tänk dig att du häller lite vatten i din kupade hand.

Så länge du håller din hand öppen ligger vattnet tryggt kvar.

Men så fort du sluter din hand, rinner vattnet bort.

Likadant är det med kärlek"


Dagen rubriker

Båda fällda för mordet på Therese.
De som jag tycker är så sjukt med detta är att de båda bara riskerar 4 år på undomsvårds anstalt. Vad fan visst de är unga men Therese är död.. När de kommer ut så kan de ju bara valsa raka vägen in på krogen istället.. Vi får väl hoppas de inte är deras största prio men handen på hjärtat mord är mord.. Fyra år på en anstalt är väldigt snällt, för snällt straff.. Om vi gemför men en annan rubrik idag..

Försökte våldta 8 - åring fick tre års fängelse.
Helt sjukt  att gemföra dessa men om man kollar på straffen så börjar man väl ändå fundera? Jag personligen tycker våldtäkt är de värsta som finns och de som utför de kan lika gärna stenas till döds. Men då tycker jag faktiskt att de som mördar någon i ren avundsjuka ska få precis samma straff.. Tre år för att försöka våldta ett barn är fan inte nog! Fyra år för att döda någon är fan inte heller nog..

Så jag frågar mig vad har vi för rättsystem i Sverige?

..


Antibiotika och TV -spel

Japp så kommer mina närmsta dagar antagligen att se ut.. Var ner till vårdcentralen idag för att få sjukintyg och ta lite tester. De tappade mig på blod, tog halsprov förövrigt precis som de tar dna prov i CSI men sen skulle de testa för influensan. Detta är inget att rekomendera, den trevliga sköterskan körde upp en lite "borste" i min nästa och hela vägen upp tills den stötte i hjärnan. Det var faktiskt en av de mest obehagligt freaky känslor jag vart med om.. Iaf så var jag tydligen sjuk, inte influensan som tur är! Så blir ligga i sängen och lira tv spel nu när min dvd tydligen inte vill vara med och leka längre...


Walking on a dream... öh, öh, öh.. unts...

jausa....
Trött idag alltså...
Helt stört...
Men som youtube bonden brukar säga: de é nice...

Ska ner o käka långfrukost på  hotellet...
Riktigt bra frukost.
Känns lite fräschare än den pizzan ja tryckte igår.
De va fan pommes på den alltså, helt sjukt.

Sen har ju då Christian tvingat mig att lyssna på Empire at the sun - Walking on a dream tusen gånger, bra grejjer!





mvh som timbuk sa...
Sebastian


Mobil hat

Ibland blir man lite sur på sig själv. Varför missar jag jämt att slå på vibrator på mobilen när jag ska sova? Detta är dealen fick gå hem från jobbet för de tyckte jag var för sjuk, vilket kanske var sant.. Lägger mig och kollar på Enemy at the gates som för övrigt är king, somnar, vaknar till av ett sms men somnar direkt, vaknar till av ännu ett sms men somnar direkt, vaknar till av ett tredje sms somnar direkt, vaknar till av ett fjärde sms och nu är jag hur vaken som helst.. Men så kan de vara lustigt var att dessa sms kom inom tio min så var lite sjukt...


Tom Hoops

Vart helt såld på Tom Hoops porträtt, killen vet vad han håller på med..


..


Entourage

För de som följer Entourage så är måndags morgonen inte alls lika hemsk som för annat folk. Det är iallafall vad jag tror, för ungefär klockan +06.00 kommer nya avsnitten ut på nätet. Jag kan sitta uppe efter jobbet om man jobbat natt och bara uppdatera piratebay för att börja tanka så fort som möjligt.. Så imorse vaknade jag nästa upp med ett leende som väldigt snart vart till gråt. Det är en veckas uppehåll VAFAN!!!!


mission faled

Jag och Ronald ( wastergård ) Weasley hade en ide för en bild! Vi skulle slå ut en brinnande golfboll från hoppbakarna och få de med låååång slutar tid.. Saken är den att en golfboll får en jävla fart så allt som brinner slocknar fort så hela den idén sket sif så hårt.. Så vi tog lite annat skit istället, men jag är inte ledsen för det för i goda vännars sällskap blir det oftast roligare att misslyckas :)


Betyg?

Sjuk grej kom i brevlådan idag.. Jag fick slutbetyg från den utbildning som jag hoppade av, visserligen fick jag bara G i allt vilket jag vet att jag inte hade men fick ändå slutbetyg så det var ju jävligt soft!!


Flippad helg

Fuck hatar när all text försvinner och man måste skriva om, kommer därför inte göra det.. Men helgen var sjuk på många sätt.. Fotboll hos Oppe, dans på banken, dimmigt på etage, mange schmit i en gränd, poolen på lugnet är tom, det går att sova i lugnet rondellen..

Zlatan fick både öl och kärlek av Anders...

emil och steffe matchar inte alls..


Aqua Jam

Jag och Johan tog en avkopplande tur till Orsa för att kika på aqua jam.. Väl där träffade vi många kära vänner visa mer tippade än andra! Sjukt trevlig dag iaf så tack Johan... Sen på vägen hem drog vi och hälsade på Emma..


Crackpipes and gogo dancers goes SJ! Av: sebastian

jauwsa... Morgon, sitter på tåget från Göteburg till Uddevalla. Åkte dit igår och träffade Elinore. Men nu är det ju då tåget. Tåg kan vara antingen det absolut skönaste som finns eller så är det så jävla röv pesse dåligt, det finns liksom inget mellan ting. Men man måste ändå tänka lite på den biten, för att, när det är riktigt härligt att åka tåg då beror ju det oftast på att det är t.ex. ett x2000 tåg med bra komfort och sköna stolar osv.osv. Nu är det ju dock så att SJ's monopol har ju försvunnit. Min första tanke var verkligen YES! För då blir ju allt billigare... Tills att min kollega Wngerud tog tåget efter att jobbat på någon festival och fick åka med ett annat bolag, han sa att det var bland de värsta han gjort... Sunkiga vagnar, ingen service och det värsta av allt var också att det var så saaatans trångt.. SÅ jag har ju iaf kommit till den slutsatsen att, sj är riktigt bra skit... Visst dom är ALDRIG i tid. MEN dom sköter allt annat lysande......! /sp

..


IM OUT


Vad mer ska man säga än SUCK...
Ordspråket IF YOU WERE, HERE ID BE HOME stämmer så bra just nu för jag känner mig inte hemma längre...

Men då Anine...


The Kowalski

Om ni vill bli riktigt irriterade gå in på whiteout.biz! Gick inte för tänkte skulle lägga upp en bild på jackan jag talade om tidigare, sidan var seriöst så urflippad att min dator DOG! Jag vet inte hur många bild,web,flash redigerings program jag har haft uppe samtidigt och flytter fint.. White outs hemsida är satan!

Hitta en bild en dålig än men men inte helt misslyckat iaf... Men man får tänka att den är insliten och snyggare för tycker den är lite sådär på denna bild..




Some fine wine and work

Så här är det, Herr Johan Jonsson har en skinn jacka jag veeeerkligen vill ha. Han vill även att jag ska göra en hemsida åt honom. En lösning på detta var att jag får en jacka johan egentligen inte vill ge bort för en hemsida. WIN WIN? Ja tror vi båda tycker de. han får en sjukt billig hemsida och jag får en PUNG snygg jacka.. Så idag kom Herr Jonsson över för överläggningar som resulterad i snygg och enkelt design samt glada minner och high fives..

Så här började arbetet för några nätter sen. ( ja det är pingu i hörnet)


Nu dog tyvärr arbetet ut för är klar med de jag hade att fixa med.. Lagom kul att inte ha en aning om vad man ska göra klockan nio en fredag. Just när jag skriv den raden ringde gabbs och ville ta en promenad så det var ju chill ändå och jag behöver inte tycka synd om mig själv...   (scrath that..)

ps. Gabbs sa att min fru har en blogg LÄR kolla upp de...

Clean reklam tycker jag..


Hockey - Too Fake


Yesterday with Steff..

Första dagen utanför dörren. Möter upp bröderna Helin för en fika/frukost på waynes coffee! Efter mycket roligt snack drog vi vidare till myrorna för att kolla om de hade nån jeans jacka åt mig. Det fanns ju så klart inte men vi hittade mycket annat sjukt, låter bilderna tala för sig själva..Efter de gick vi till Johan som saatt och hade lagom kul på kontoret...


Where are ...


Inte fult


Nya Nike SB

STEFAN JANOSKI - RED EARTH/WHITE

BLAZER SB - DARK CHARCOAL/CERAMIC


Anine Bing


Stor tack Gabriella Thåli

Du har hittat min blivande fru!


BLÄ

Sova är tydligen överskattat enligt min kropp..

Sleepless agian

Ksuligt som fan! Vaknade upp för ca 20 min sen och var klar vaken.. Har en sån sjukt kuslig känsla i kroppen att något hemskt har hänt men vet inte vad.. Och det dryga är vad fan finns det att göra åt det kvart över fyra? inte så man kan börja ringa runt, antar jag bara drömt nått! Men shit vad freaky det änns...


.


Speakers?

Hur coola är inte dessa?


Fan!

Alltså nu jävlar är det vintage som aldrig förr hahaha men hittade en jacka som nästan var lika som en jag letat efter.. Kommer aldig hitta just den men man kan nog styra till saker så den ser ut som coldplays iaf kanske nån som vill hjälpa mig? Och en fråga varför kan inte ALLT bara vara slitet från början?!

What it!

Har verkligen kollat efter en digi kamera som lika gärna skulle kunna ta bilder som en system. Ja det kommer aldrig hända men tror denna kamera iaf skulle kunna komma nära. Har testat föregångaren och den ar sjuukt bra bilder så denna bör ju vara nog för lugn.. Men smackar de så kostar de 900 USD..


Levi´s Vintage

Alltså ordet vintage är ju SÅ hett just nu så vill egentligen inte använda de. Nu måste jag dock eftersom jag ägnade på tok för många timmar på tradera, ebay och blocket igår för att hitta en Vintage Levi´s jeans jacka.. Hittade massor men inte en ändå jävla medium, eller de fanns på ebay men då kostar de mer att skicka skiten än vad jackan kostar så får väl leta vidare men de är iaf ett måste!


menn åååhh

Gick ju sådär att sova, sitter nu i sängen efter åtta avsnitt Entourage och en film.. Fan hatar när man inte kan sova. Kom nått bra ut av de dock, fick en hemside idé så satte mig och jobba och ja på alla dessa timmar hinner man en rätt bra bit.. Så inte bara dåligt för när de går bra med jobb blir man glad och vill bara fortsätta.. Men nu ska jag försöka inbilla mig att denna vackra dam kliar mig på ryggen tills ja somnar!!


God Natt LÅT

 

Älskar verkligen detta avsnitt av scrubs och denna låten är freakin awesome!!!


LOVE THIS

 


Patrik Karlsson?

Läskigt? JA...


Lost and found

Jag Har antagligen fått influensan har jag inte så mycket kraft i kroppen.. Men vart väldigt väldigt hungrig så var tvungen att sticka till ica för att fylla på med mat.. Efter ica gick jag till waynes för att ta en latte på vägen hem, tar upp mobilen och upptäcker att min lilla gay sms pinne är borta vilket suger för den är bra.. På väg hem går jag lyssna på kooks och bara tycker synd om mig själv för det är bra vidare osv.. Tror ni inte jag hittar lilla gay pinnen på trottoaren.. Oddsen för det lär ju vara sjuukt små.. Men glad blev jag!!


Fillipa K

Fan kommer inte ihåg vem det var som sa det men nån har sagt mig att Fillipa K skulle ha konkat.. Men det var ju ljug eftersom de kommer ut med en höst kollektion nu! Kanske inte föll mig i smaken men är glad att de är kvar iaf!

WHITE LIES

Alltså jag vet att man inte ofta lyssnar på you tube klipp som ligger på bloggar men detta råder jag er att lyssna på! En ny upptäkt jag gjorde idag, helt sjukt bra album. Fastnade för denna låt med en gång, lyssna och njut!!


MISHKA FALL 09

Har suttit och kika på massa höst kollektioner och fan vad alla har rutiga skjortor, LOVE IT!!
Måste säga att mishka har en av de bästa när det gäller just skjortor iaf!!


TH FOOTWEAR


RSS 2.0