Dålig på att blogga!

Har blivit skit dålig på att blogga men men gör man inget finns det ine mycket att skriva men hittat en sjukt bra låt som alla gillar jag lovar!!

MVH / Katla


Hatar dreamweaver!

Har suttit med oskars hemsida hela jävla dagen och sen skulle jag sno lite kod och skit från en gamal sida men nya dreamweaver fattar fan inte vad som händer då så vet inte hur jag ska lösa detta!!!
Men det ska iaf se ut som såhär när de är klart!

MVH / KATLA

update på tordagens manligehet


Nyrakad = Annan Människa


Källviken goes FF

Hahaha gårdagen var stört roligt Gabbs och José lagade middag  ute i källviken och fyfan vad stört gott det var då!
Senare vart det nått sjukt roligt spel med charader där jag var i lag med Jan och Olle The Wolf som jag gärna kallar honom idag!


Våra motståndare var damerna bakom jagochminvan.blogg.se som missade och nämn hur hårt de vart krossade av oss i detta spel på sin blogg så där för tar jag upp det!



väldigt många öl, whiskey, vin och skratt senare satt jag  sängen med en cola på glasflaska och glass med krossade brago kex och nörcremé en VULGÄRT fin avslutning på kvällen vid 3-4 snåret =)


Tack För Glassen, Kycklingen och Whiskeyn / KATLA



Promenix / Mission

Skulle egentligen dragit ut och åkt långfärskridskor på runn men vi hitta inte på några så vi tog oss en promenad lång som fan vart den eftersom jag ville upp och fota tre rails jag ska köra så fort mina saker kommer! Men det var tevligt ändå, jag vart dock lite trött så jag somnade som ett barn när vi kom hem haha!!

JAG ÄR VULGÄR / KATLA



Changeling

I Fredags så var vi först och skata i borlänge Curry drog hem medan jag och steffe stannade och åkte i kanske fem timmer totalt. Helt trasig i kroppen kommer jag hem hets äter duschar för att springa till bion..

Såg en helt underbar film som hette Changeling som jag rekommenderar starkt till alla, hemsk som fan med tanke på att den var sann men sjukt bra ändå!!

VULGÄR / KATLA / vb

Torsdag manlighetens dag!

Ja torsdagen var sjukt produktiv vart väckt för vid 6 av att nån skulle till jobbet, sen somnade man om så ringer mobilen vid 08.30 klickar bort det samtalet för de är inte humant att ringa så tidigt men då plingar de till och nån har lämat röstmedelande och det brukar kunna vara viktigt, det visar sig vara studievägledningen i borlänge som ville prata så jag ringde upp och fick reda på att jag kommit in på snickar utbildningen som jag var nekad till för en månad sen sjukt kul.. Fanns bara ett litet krav och det var att jag skrev över mig till falun så nu är de gjort och hedanefter är man dalmas på heltid!

Efter jag vart på skattekontoret så åkte jag med Marcus och Jenni ut till Marcus far för att byta bromsar på hans bil, jag hade VULGÄRT sexiga hända med olja och smuts och var även ifört blåställ, bilder kommer inom kort!

STAYVULGÄR / KATLA/vb

HON DOG, HON SPYDDE OCH FICK ANDNÖD

Sjukt dålig på att blogga just nu men måste bara skriva om min springtur med fröken Gillerås igår, jag har kommit på att jag ska börja springa igen och josé skulle följa med en vända runt tisken hehe det gick väl sådär men de var trevligt ändå är chockad bara att hon följde med så nu jävla ska det börjas springa så man blir så jävla fit..

MVH / VB

Vill ha tavlor!

Hittade dessa bilder på nån blogg och sjukt som det är så skulle jag vilja ha dem som mindre tavlor för de är fett snygga och lite små lustiga!!



Tack För Kaffet / VB

Sebastian, svett och tårar.

Det är kul att vara berusad.
Säg vad du vill men det är sant.
Fråga Lasse.
Fråga Bling.
Fråga Jacob.
Fråga Gabbe.
Fråga Maja.
Fråga Fellacopters.
Fråga Matte.
Fråga ALLA!

Men jag tror inte Johan uppskattade att jag ringde honom nyss och ville planera för en alpresa vi ska på den 17.
Men han ringde och störde mig på Bygget så det lär ju vara jämnt.
Kanske inte.
Men imorgon kan jag skylla på att jag var berusad och tyckte det var en rolig grejj.
Sådär härligt berusad så att allt är kul och man har fortfarande koll på allt.
Underbart.

De ni.

Tack för kaffet, gallianon och grädden Bling!
SP

Imorgon ska jag och Lasse göra en extrem film med hans mobil kamera, kommer bli sjukt.

P.S.
Att E.M.D eller A.M.D eller vad de nu heter tog hem ett pris för bästa låt under grammis galan var det pinsammaste jag sett i hela mitt liv.
Tyckte att Veronica Maggio skulle vinna den kategorin, hon skriver sina texter själv iaf haha

Vilken underbar kvinna hon är...


Jag behöver ett jobb

Seriöst jag behöver ett jobb jag vill ha för mycket för att inte ha det.. argh argh har inte köpt skor på så länge att jag snart lägger mig ner och gråter, dessa lever väldigt farligt när jag väl får de eller så säljer jag tvn och köper dem!!



Eller om nån vill ge dem till mig är de också ok isåfall kunde jag avsluta med...
Tack för Kiksen! VB

Julian Red

Julian Red setup jag vill köpa så fort ja får lön!!!



The Curious Case of Benjamin Button

Såg den här om dagen och den är precis som basse sa sjukt bra lite lång dock men gillade den skarpt spec slutet!!


Tack För Kaffet / VB

Ring of Death

Fick den så kallade ring of death på mitt xbox 360 för några månader sen och trodde jag skulle få köpa ett nytt men så hörde jag nått om att man kunde rulla in de i 4 handdukar och värma det i 20 min så skulle det funka, ville inte riktigt tro på det men sen skulle vi lira guitar hero innan hockeyn här om dagen och eftersom josé bara tog med spelet och en gitarr så fick vi lov att testa så hittade denna video och gjorde som dom sa och ja det funkade sjukt nog!!

Tack för kaffet! VB


The curious case of Benjamin Button.

Film tips!
The curious life of Benjamin Button, var nog den bästa film jag sett så jag kan bara rekomendera den för alla som vill se på något bra i höst mörkret.



Tack för kaffet!
SP

Flash! Thunder!

Fottade idag i den vanliga ordningen igen med Jesper...
Skit kul, hoppade över ett fällt träd med Lasse o Patrik. 
Jeppe använde rött filter på blixten så det blev fränt ljus.
Lasse fick för sig att flippa över trädet men de gick sådär, han slog av mössan på en gren istället haha.
Efter det drog jag och Lars och körde rails och boxar i bräcke, faktiskt fruktansvärt kul.
Nu har vi bara varit hemma och gjort diverse saker...

Hej
/
SP



P.S.
Tack för kaffet!
SP

Montag

Lite små seg dag men sjukt skön vakna upp lyssna på lite Lisa Ekdahl som förövrigt är sjukt grym sen kom Johan in med kaffe på sängen, sen gick vi och köpte tågbiljett hem till honom och tog en promenad runt tisken vilket inte är en jätte bra idé när de är -15 ute men med hjälp av min airblaster ninjasuite och dunnjacka gick det men det var tvunget att sluta färden på pralin för mer kaffe...

Ikväll är det hockey men just nu är de entourage maraton och mat!!

Tack för kaffet!
VB

 

http://fooreveryoung.blogg.se/

Har lovat att jag ska fixa till denna blogg i kanske ja en månad och eftersom jag inte ha haft så mycket för mig idag så slog jag först på dirty sexy money och sen star wars episode 2 helt underbart skönt sen kom johan in genom dörren lagom tills jag var klar, vart lite förvånad eftersom jag trodde de skulle komma hem om en vecka eller nått.. men men kolla iaf in http://fooreveryoung.blogg.se/ kommer vara som en skate video blogg för mig och mina vänner eller mina vänner och lite mig skitsamma kolla in den!!

Tack För Kaffet Johan!
VB

Slödag

Söndagar då får man sega och inte göra ett skit vilket är sjukt skönt har kollat på massa film och inte lämnat soffan vilket är underbart! men orkar inte skriva så mycket så lägger upp en sjukt bra låt hittade den på min spotify efter nyår tror Erik hade satt på den sjukt bra iaf..

HItta ingen bra video så ni får ursäkta de jävla idioterna sen kan man spola en min för då börjar låten..
Young Love - Discotech





Tack För Kaffet!
VB

ångest 2009

Denna låt säger allt om mitt nyår så slipper jag dra hela skiten och få mer ångest!! Tack För Kaffet / Herr Emil Ågren Forss

Sliten, trött, slut och Ilis anlände igår.

Jag är helt sliten i kroppen efter de senaste dagarna, och förkyld.
Varit ute samtidigt som man gått upp 8 eller halv 10 varje dag sen måndags för att Jesper är en morgon människa, kan bero på att de inte blir bra ljus också så att det blir dåliga bilder, men det är en annan historia.

Men men man ska ju inte klaga allt har gått bra och idag var det väldigt mycket snö i Åre.
Det dumpade riktigt mycket igår och inatt, så idag var det riktigt kul att åka.

Lars "Eyeliner" Ilis anlände till Åre igår också och hade tänkt bo här hos mig o Bling tills den 14:e.
Kommer bli kul med tanke på hur sällskaps sjuk jag är.

Ikväll ska vi ut igen, andreas och hans kusin Anton kommer hit strax.

Nu känner jag att jag inte har något mer vettigt att skriva.

Tack för thet!
SP

RSS 2.0