Lördag del 2

Senare på kvällen cyklade vi ut för att vända hemma hos Kalle efter en tipspromenad som jag och beejay krossade så hårt med alla rätt att de trodde vi fuskade och underkände oss..
Tog sällskap med massa av Beejays deejay vänner upp mot flygfältet och den stora festen, vägen dit innehöll dock några guldkorn som chickenrace med ofrivillig människa, kli på rygg i fart och sen kanske det roligaste vi hoppade upp på en hökärra som kom körande upp mot fältet..



Vissa mådde bättre än andra men repade sig sjukt snabbt faktiskt.

Kli på rygg i fart

Väl inne så spelade tydligen P- Floyd vilket jag och Johan missade totalt eftersom vi vart förälskade i dans/cover bandet Face 84, där stod vi dansade, buggade tom och när tjejerna inte spelade så drog vi iväg och åkte karusseller med Sebban och blev verkligen hatade av de som hade hand om dem för vi hade lite material som tillkommit av en viss CIDERKUP som jag skriver ett eget inlägg för senare för den var så maxad :) Johan och Sebban kastade även bollar på burkar som man gör på tivoli och allt var bara för sjukt bra.. Sen kollade vi lite mer på Face 84 och vart lite mer betuttade..
slutade med att vi efter stängning hängde ut med massa folk till fem snåret någon gång när vi kände att myggen hade fått sitt och vi kanske borde sova lite eftersom vi skulle upp och jobba om 2,5 timmar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0