Lördag del 1

Vi vaknar äter frukost lite snabbt för att bege oss till fältet för att vara parkernigs vakter, johan far hade ansvar för att de ca 20 000 per som kom skulle ha någonstans att ställa sina bilar så där stod jag och johan och vinkade in bilar som vi inte hade gjort något annat.. Smart klädda som vi var vart vi mer eller mindre uppätna av mygg och knott men vad gör man inte för att få tillträdde till en hel flygfest?

Johan skötte sitt job exemplariskt..

Många goda skratt blev de och många trevliga och några griniga människor stötte man på..
Ni kan ju gissa vad detta är?!

Till ca klockan ett fick vi sluta och gå och kika på allt de sjuka som deejays flygfest har ett erbjuda från de lite små tråkiga men snygga retro planen till stora jetplan som får en att känna sig jävligt lite och dels väcker lite pojkdrömmar om att bli pilot till sjuka människor som snurrar likt en virvel ner från himmel för att sedan bara BAM plana ut. Det sjukaste var nog dock Breiltling Jet Team som kör 7 jatplan i formationer som ligger ca 3 meter mellan planen helt stört. En manöver de gjorde som kallades PAC MAN var att två plan kom från vänster och fem från höger sedan åker de verkligen rakt mot varann och just när man tror de ska smälla så slukar de fem planen upp de två som i en mun sjukt cooooolt.
Efter en helt otrolig dag åker vi hem duschar får även idag en måltid baserad på älgkött som är guddomlig god och i samma goda sällskap även idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0